یادداشت Zeinab
اصلا به اندازهی بقیهی مجموعهی عاشقانههای کلاسیک خواندنی و جذاب نبود. از جین آستین بیشتر ازین توقع داشتم شاید چون اولین اثری که از او خواندم(غرور و تعصب)، بهترین اثرش بوده. نمی دانم چون آن را چند سال پیش خواندم فکر میکنم خیلی بهتر از عقل و احساس است یا نه، واقعا هست. به هر حال عقل و احساس روند کندی دارد و به نظرم داستان آنقدر قابل پیشبینی و بی هیجان است که کشش ایجاد نمیشود و خواننده به داستان ترغیب نمیشود. شخصیت پردازی ها همانطور که از جین آستین توقع میرود قوی است اما اینکه باز یک عاقل در کنار انسان های احساسی قرار گرفته و کارهای احمقانه میبیند و حرص میخورد تراژدی ای تکراری است که در غرور و تعصب هم بود.(و من را یاد فیلم های مهران مدیری میاندازد) خلاصه با احترام به جین آستین و آثار عاشقانهی کلاسیک باید بگویم، دوستش نداشتم.
تو اِما رو ازش بخون کل داستانش دیگه برات چرت در میاد من غرور و تعصب بعدش خوندم و واقعا دیگه تا امید شده بودم ولی بهم بگو اثار چندمشه و مال چند سالگیشه تا بهت بگم چرا ازش خوشت نیومده
بنظرم نورثنگر ابی کتاب ضعیف تریه نسبت به بقیه کتاب هاشون داستان و شخصیت هاش قابل حدس بودن برام و مثل بقیه داستان ها برام جذابیت نداشت
نخوندم ولی برنامه داشتم بخونم. با این توصیف باید بذارم وقتی بخونم که بشه پیوسته خوند. چون این کتابو خیلی کم کم خوندم و یکی از دلایلی که میگم کند بود شاید کندی در خوانش خودم باشه...
Zeinab