یادداشت yalda

1404/4/1

درود دوستا
        درود دوستان
الان یه ماهی میشه که این کتاب رو خوندم ولی نمیدونم چرا نظرم رو ننوشتم 😅
اول از همه بگم که این کتاب عالیییییی بود . به شخصه خیلی ازش لذت بردم . یه ترکیب خفن از فانتزی و معما .
بریم سراغ بررسی

شخصیت ها :
شخصیت ها رو به شخصه خیلی دوست داشتم و خیلی باهاشون ارتباط برقرار کردم . به خصوص با اسکارلت .
شخصیت پردازی اسکارلت خیلی طبیعی و خوب بود . یه دختر معمولی که باید با ترساش روبه‌رو بشه . بعضی مواقع ریسک بکنه و تصمیمات مناسبی بگیره . یکی از دلایلی که خیلی با اسکارلت ارتباط برقرار کردم این بود که احساس میکردم شخصیتش یه کم شبیه به خودم هست . توی این جلد  رشد این شخصیت رو به خوبی میشد دید .
از شخصیت جولیان هم خیلی خوشم اومد . شوخ و مرموز ...
رومنس بین جولیان و اسکارلت خیلی خوب بود . یکی از بهترین رومنس هایی بود که تا حالا خوندم . یه رابطه به نسبت سالمی داشتن .
با شخصیت دوناتلا خیلی توی این کتاب آشنا نشدیم چون بیشتر با اسکارلت بودیم ولی خب من تا فعلا باهاش ارتباط نگرفتم یه کم شخصیتش اذیت کننده و یا روی مخم بود .
شخصیت های زیادی توی کتاب حضور داشتند مثل دانته ، آیکو ، بابای اسکارلت (🤮) و ...

روند داستان :
روند داستان نه کنده که حوصله آدم سر بره و نه تند که آدم رو گیج بکنه .

قلم نویسنده :
قلم خانم نویسنده خیلی خوب و قشنگ و شمرده بود . توصیفات به اندازه بودند . قشنگ حس و حال شخصیت رو به خواننده منتقل میکرد . من به شخصه از قلم خانم گاربر خیلی خوشم میاد . خیلی جادویی و شیرین هست . یه جوری توصیف کرده بودند که به راحتی میتونستم فضای داستان رو تصور کنم .

فضای داستان :
فضای داستان و بازی مثل یه نمایش و یا سیرک هست . خیلی جادویی و شگفت انگیز و گاهی ترسناک و بی رحم .
من به شخصه عاشق کاراوال و فضاش شدم . نویسنده فقط یه بازی و نمایش خلق نکرده بلکه یه دنیا خلق کرده .

پلات :
این کتاب فانتزی‌ معمایی هست و پلات توئیست داستان خیلی خفنه . هر چند صفحه یکبار یه اتفاقی می‌افتاد که من شوک میشدم . از نیمه کتاب به بعد پلات های خیلی خفنی به کتاب اضافه میشد .

پایان داستان هم خیلی خوب بود  . البته توی فصل های آخر اتفاقی افتاد که فکر نمی‌کردم پایان کتاب شاد باشه ولی کتاب به خوبی و خوشی تموم میشه و داستان توی جلد ۱ یه جورایی کامل جمع میشه . البته آخر سر باز هم یه سری سوالات میمونه . ولی پایانش اذیت کننده نیست که ذهن شما رو درگیر بکنه (که مثلا همین الان باید جلد بعد رو بخونم ببینم چی میشه و از این حرف ها) که باز هم یکی دیگه از ویژگی های مثبت کتاب برای من بود .
البته خیلی دوست دارم جلد بعدی رو بخونم
دلم میخواد بدونم اسطوره کیه
و اینکه شخصیت جک (که توی روزگار یک دل شکسته هست) توی جلد ۲ میاد و خب من جلد اول روزگار رو خوندم و می‌خوام بدونم بین تلا و جک چیا بوده (تقریبا مشخصه چی بوده ولی خب می‌خوام بدونم به کجا رسیدن 😂)

دوستان اگه یه کتاب فانتزی‌ـ‌معمایی و یا بازی طور مثل کاراوال میشناسید حتما بهم بگید (چند نفر از دوستام گفتن بلادونا و Phantasma خوبه البته این دومیه هنوز ترجمه نشده 🥲)

بدرود 🌹🎪🎠