یادداشت ریحانه سعیدی

کتاب ساخت کره:
داستان کتاب: درباره دختری به نام والری هست که کره ای هست و در دبیرستان آمریکایی اش، محصولات آرایشی کی بیوتی میفروشد، او به پولی که از این راه در میاره نیاز دارد تا مادربزرگش را به پاریس ببرد؛ از آن طرف پسری به نام وس یونگ هست که اون هم کره ای هست و آرزو داره بره دانشگاه تروبلی و در رشته موسیقی درس بخونه، چون عاشق موسیقی و ساکسیفون ش هست ؛ اما مادر پدرش سخت مخالفند و اون خودش باید هزینه تحصیلات و تعمیر ساکسیفون ش رو بده؛ بنابر این وقتی به طور اتفاقی محصولات آرایشی کراون تایگرش فروش می‌ره و طرفدار پیدا میکند، به فکرش می سد از راه فروش لوازم آرایشی پول به دست بیاره؛ اما حالا والری و وس رقیب هم محسوب میشوند! کدامشان پیروز میشود؟ آیا میتونن تو این راه ویژگی های بدشون رو هم درست کنن؟
این ها یک سری از سوالاتی هست که تو کتاب جوابشون رو متوجه میشیم . امتیاز من به کتاب پنج از پنج بود؛ چون نقص زیادی ندیدم و به نظرم تنها اشکالش این بود که اسم خیلی مناسبی ندارد. می‌تونیم بگیم به این دلیل این اسم رو داره چون والری و وس کره ای هستن و محصولات آرایشی کره ای میفروشند، اما می‌تونست یه اسم بهتر و مناسب تر داشته باشه تا هم به داستان کتاب بیشتر بیاید و هم طرفداران بیشتری رو جذب بکنه.
و شخصیت های داستان :
والری ، دختری که همه چیز رو به چشم کاسب میبیند، یعنی یا دشمن ش هستند که از او خرید نمیکنند، یا دوستش هستند که خریدارش هستند. این ویژگی خوبی نیست و باعث میشه به ارزش واقعی آدم ها پی نبریم و نتونیم زیاد باهاشون ارتباط برقرار کنیم، چون فقط به فکر کاسبی هستیم.
وس، پسری که عاشق موسیقی هست ولی در و جرئت نداره به پدر و مادرش بگه.
پایان داستان خیلی خوب بود و دوستش داشتم.
به نظرم داستان به هدفی که میخواست رسید؛ ما میفهمیم که باید آدم ها رو به زندگی مون راه بدیم تا اون ها دنیامون رو گسترش بدن ، و دل و جرئت کاری که می‌خوایم بکنیم ، داشته باشیم تا اعتراف کنیم.
من که خیلی دوست داشتم کتاب رو و توصیه م اینه که بخونیدش.
حیفه که افراد کمی، این کتاب زیبا رو خوندن🥹❤️