بریدههای کتاب زهرا سادات گوهری زهرا سادات گوهری 1404/5/23 شخصیت پردازی پویا نانسی کرس 4.1 1 صفحۀ 312 0 20 زهرا سادات گوهری 1404/5/18 شخصیت پردازی پویا نانسی کرس 4.1 1 صفحۀ 29 0 20 زهرا سادات گوهری 1404/5/15 ویلت شارلوت برونته 4.0 17 صفحۀ 543 اصلا میشد گفت که اعصابش حساس بود و زود از کوره درمیرفت، وگرنه اخلاقش ذاتاً بد نبود. کافی بود مراعاتش کنید، درکش کنید، تسکینش بدهید، آنوقت مثل بره رام میشد. آزارش به مورچه هم نمیرسید، فقط کمی به آدمهای خرفت و بیادب و نفهم میرسید. 0 10 زهرا سادات گوهری 1404/5/9 دیوید کاپرفیلد: متن کوتاه شده چارلز دیکنز 4.1 8 صفحۀ 279 من از کسانی که فروتنی برایشان شغل است بدم میآید. 0 21 زهرا سادات گوهری 1404/5/5 ویچر: شمشیر سرنوشت جلد 2 آندژی ساپکووسکی 4.2 9 صفحۀ 480 دنیای ما دنیای پستیه، اما این دلیل نمیشه که ما هم پست بشیم. 1 23 زهرا سادات گوهری 1404/4/30 آخرین آرزو جلد 1 آندژی ساپکووسکی 4.2 13 صفحۀ 106 4 16 زهرا سادات گوهری 1404/4/27 پروفسور شارلوت برونته 3.3 21 صفحۀ 283 کسانی که فقط برای تفریح و لذت کنار هم جمع میشوند، هیچوقت به اندازهی کسانی که با هم کار میکنند و حتی با هم سختی میکشند نمیتوانند یکدیگر را دوست داشته باشند یا محترم بشمارند. 0 33 زهرا سادات گوهری 1404/4/26 پروفسور شارلوت برونته 3.3 21 صفحۀ 188 چه سخت است رفتن از جایی که دوست میداریم! 9 65 زهرا سادات گوهری 1404/4/25 پروفسور شارلوت برونته 3.3 21 صفحۀ 37 گفت:((دنیا جای مزخرفی است.)) ((چرا، آقای هانزدن؟)) ((تعجب میکنم که میگویید چرا. وجود خودتان دلیل قاطعی است برای این مزخرف بودن دنیا.)) 2 12 زهرا سادات گوهری 1404/4/22 ماجراهای بچه های بدشانس؛ خطر ماقبل آخر! جلد 12 لمونی اسنیکت 4.5 3 صفحۀ 239 با اینکه کتاب چیزی بیش از کاغذ و مرکب نیست، سوختن یک کتاب همیشه صحنهی غمانگیزی است، چون انگار با خاکستر شدن و از بین رفتنِ هر ورق، و جلد و شیرازه -که اصطلاحی است برای آن بخشی از جلدِ هر کتاب، که به آن چسب میخورد و صفحههای را به هم پیوسته مگه میدارد- این اندیشهها و افکار توی آن کتاب هستند که دود می شوند و بر باد میروند. وقتی کسی کتابی را میسوزاند به خیلی چیزها اهانت میکند، به همهی فکرهایی که پشت تک تکِ جملات آن کتاب است، به همهی زحمتهایی که برای نوشتن آن کشیده شده است، و به همهی مبارزههای طاقتفرسایی که نویسنده و نقاش کتاب در مقابلِ دردسرهای گوناگون انجام دادهاند، از حملهی موریانههای نابودکنندهی دستنوشتهها گرفته، تا سنگ عظیمی که از بالای سرازیری غلتانده میشود تا نقاشِ کتاب را که لب برکهای نشسته و منتظر دریافت دستنوشتههای کتاب است، اه کند. 0 12 زهرا سادات گوهری 1404/4/18 ماجراهای بچه های بدشانس؛ غار غم انگیز جلد 11 لمونی اسنیکت 4.3 3 صفحۀ 164 ((آدمها فقط خوب یا فقط بد نیستند، فیونا. هر آدمی مثل یه ظرف سالاده که چیزهای خوب و چیزهای بد را خُرد کردهان و توی آن ریختهان و با سس تناقضها و سردرگمیها مخلوطش کردهان.)) 0 13 زهرا سادات گوهری 1404/4/18 ماجراهای بچه های بدشانس؛ غار غم انگیز جلد 11 لمونی اسنیکت 4.3 3 صفحۀ 109 خیلی سخت است که آدم قبول کند کسانی که خیلی دوستشان دارد هم در لحظاتی چندان دوستداشتنی نیستند. بودلرها بیآنکه خود بدانند، بعد از مرگ پدر و مادرشان خطی میان خاطراتشان کشیده بودند-خطی پنهانی که همهی خاطرات دلنشین و خوشی را که از پدر و مادرشان داشتند از خاطرات ناگوار و بدی که از آنها داشتند جدا میکرد. 0 41 زهرا سادات گوهری 1404/4/18 ماجراهای بچه های بدشانس؛ غار غم انگیز جلد 11 لمونی اسنیکت 4.3 3 صفحۀ 84 یکی از تلخترین واقعیتهای زندگی این است که معمولاً وقتی هیجانانگیزترین چیزها قرار است اتفاق بیفتد، موقع خواب میشود. 0 18 زهرا سادات گوهری 1404/4/13 هزارتوی پن گی یرمو دل تورو 4.2 43 صفحۀ 225 ظالمانهترین حقیقت دربارهی جنگ این بود که عشق ورزیدن را به خطری مرگبار تبدیل میکرد. 0 17 زهرا سادات گوهری 1404/4/5 هزارتوی پن گی یرمو دل تورو 4.2 43 صفحۀ 36 گاهی اشیایی که عزیز میداریم، حتی بیشتر از آنها که دوستشان داریم، ماهیتمان را بازگو میکنند. 0 14 زهرا سادات گوهری 1404/4/5 ماجراهای ناگوار؛ شهرک شوم جلد 7 لمونی اسنیکت 4.2 3 صفحۀ 3 0 28 زهرا سادات گوهری 1404/4/4 ماجراهای ناگوار؛ شهرک شوم جلد 7 لمونی اسنیکت 4.2 3 صفحۀ 69 3 13 زهرا سادات گوهری 1404/4/1 انجمن ادبی و کیک پوست سیب زمینی گرنزی مری آن شفر 3.6 10 صفحۀ 22 واقعا عاشق این هستم که کتابفروشیها و کتابفروشها رو ببینم. کتابفروشها واقعاً نسل خاصی هستن. هیچکدومشون با عقل سلیم، کارمند بودن توی یه کتابفروشی رو واسه حقوقش انتخاب نمیکنن. هیچکدومشون هم با عقل سلیمشون نمیخوان یه کتابفروشی داشته باشن؛ چون سودش خیلی کمه. پس عشق خوانندهها و کتابخوندنه که باعث میشه این کار رو انجام بدن، به علاوهی اولین پول کمی که از کتابهای جدید گیرشون میاد. 4 25 زهرا سادات گوهری 1404/3/31 انجمن ادبی و کیک پوست سیب زمینی گرنزی مری آن شفر 3.6 10 صفحۀ 16 واسه همینه که کتابخوندن رو دوست دارم: یه چیز کوچیک، تو رو به یه کتاب علاقهمند میکنه و همون چیز کوچیک، تو رو به سمت یه کتاب دیگه میبره و یه چیز دیگه توی اون، میبردت به سمت سومی. با تصاعد هندسی پیشروی میکنه؛ بیانتها و لبریز از شادی و نشاط. 0 12 زهرا سادات گوهری 1404/3/31 انجمن ادبی و کیک پوست سیب زمینی گرنزی مری آن شفر 3.6 10 صفحۀ 15 شاید کتابها نیرویی مرموز و قدرتمند دارن که اونها رو به سمت خوانندگان خوبشون میبره. اگه اینطوری باشه چقدر خوب میشه. 2 17