بریدههای کتاب سونیا سونیا 1404/5/14 فرار از کتابخانهی آقای لمونچلو کریس گرابنستاین 4.1 48 صفحۀ 56 《یه کتابخانه نیازی به پنجره نداره اَندرو! ما اینجا کتابا رو داریم که مثل پنجرههای ما به دنیاهایی هستن که حتی توی رویاهامون اونا رو ممکن نمیبینیم.》 0 8 سونیا 1404/5/14 فرار از کتابخانهی آقای لمونچلو کریس گرابنستاین 4.1 48 صفحۀ 26 میگوئل گفت:《در کتابخانه میتوانید برای تمام مراحل زندگی خود، یک دوست پیدا کنید.》 0 49 سونیا 1404/4/28 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.9 163 صفحۀ 35 یاد پدر افتادم که میگفت «نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هرکی هرچی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیدهات را که میپرسند، نظرت را نمیخواهند. میخواهند با عقیدهی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدمها بی فایده ست.» کُنار خوردم و با خودم گفتم «حق با تو بود، بحث کردن با آدمها بی فایدهست.» 0 7 سونیا 1404/4/21 مانستر ا.لی مارتینز 3.6 8 صفحۀ 155 - گفتم که حق با توئه. دیگه چی میخوای؟ - فقط دوست دارم که دوباره بشنومش. تو به اندازهء کافی این رو نمیگی. - سعی کن بیشتر حق باهات باشه تا من هم بیشتر بگم. 0 10 سونیا 1404/4/9 پنج نفری که در بهشت ملاقات می کنید میچ آلبوم 3.7 43 صفحۀ 39 مرد آبی گفت:《ما هیچکار اتفاقیای انجام نمیدهیم. همهی ما به هم وصل هستیم. تو نمیتونی یه زندگی رو از زندگی دیگه جدا کنی همونطور که نمیتونی هوا و باد رو از هم جدا کنی.》 0 2 سونیا 1404/4/2 سنترال پارک گیوم موسو 3.6 8 صفحۀ 200 از گفتن حقیقت نترسیم. - اووید 0 2