بریدههای کتاب فاطمه نجارزاده فاطمه نجارزاده 1402/7/2 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 84 با داشتنِ ذهنیتِ ثابت، همهچیز همانطوری است که باید باشد؛ ما قدرتی برای تغییر هیچچیز نداریم. با انتخابِ ذهنیتِ رشد، توانایی بهبود هرچیزی را در وجود خود احساس میکنیم. 0 12 فاطمه نجارزاده 1402/6/28 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 31 حالا اصلاً فضای مجازی را ترک نمیکنیم. اکنون در فضای مجازی زندگی میکنیم. بهخاطر دستگاههای همیشهروشن و همیشهمتصلِ خود، سعی داریم وقتی با خانواده و دوستان هستیم راهی ارتباطی پیدا کنیم و همچنین تلاش میکنیم در محل کار متمرکز بمانیم. بسیاری از ما با نوعی موقعیتِ کارزندگی دستوپنجه نرم میکنیم و با نادیدهگرفتن ارتباطاتِ دیجیتالی برای مدت طولانی در روز راحت نیستیم. بنابراین از ترسِ اینکه مبادا با دورماندن چیزی را از دست بدهیم، همواره در شبکه باقی میمانیم. مشکل این است که واقعاً از این وضعیت لذت میبریم و فورانِ دوپامین هر لایک درشبکههای اجتماعی یا پیامهایی که از عزیزان و دوستانمان میگیریم، این رفتارِ ما را تقویت میکند. البته این پاداشها بهمرور مغزمان را تغییر میدهند و بهجای استراحت در زمانِ بیکاری، مثلاً زمانی که در صف ایستادهایم یا منتظر اتوبوس یا کسی هستیم، تلفن خود را برمیداریم و ماهیچههای حواسپرتی را تمرین میدهیم. وقتی این کار به راه و رسم زندگی تبدیل میشود و هر لحظهی بیکاری را محرکهایی پرزرقوبرق پر میکنند، چه اتفاقی رخ میدهد؟ 0 13 فاطمه نجارزاده 1402/6/28 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 30 صفحۀ 24 با کمک برخی افراد مهم، متوجه شدم محدودیت هایم واقعا محدودیت نیستند. فقط موانعی بودند که باید بر آن ها غلبه می کردم یا محدودیت هایی که باید از ذهنم خارجشان میکردم. وقتی این کار را انجام دادم، کارهایی که هر روز یاد می گرفتم انجام دهم، بی حد و مرز شدند. 1 24 فاطمه نجارزاده 1402/6/22 گیمیفیکیشن در تدریس: کاوش به مانند یک دزد دریایی مایکل ماترا 3.5 1 صفحۀ 183 به تمام دنیا بگویید که آموزش های مبتنی بر بازی به ما کمک می کند که فراگیرانی خودشکوفا، با اعتماد به نفس و جستجو گر بسازیم. 1 13 فاطمه نجارزاده 1402/6/21 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 114 صفحۀ 2 آیا تا به حال قلبت به خاطر تمام شدن کتابی به درد آمده است؟ آیا شده تا مدت ها بعد از تمام کردن کتابی نویسنده اش همچنان در گوشت نجوا کند؟ 1 16 فاطمه نجارزاده 1402/6/15 حماسه حسینی مرتضی مطهری 4.7 18 صفحۀ 31 وقتی روح بزرگ شد جسم و تن چاره ای ندارد جز آن که به دنبال روح بیاید، به زحمت بیفتد و ناراحت شود. اما روح کوچک به دنبال لقمه برای بدن می رود روح کوچک تن به هر ذلت و بدبختی می دهد برای اینکه آسایش داشته باشد. اما روح بزرگ به تن نان جو می خوراند و بعد هم بلندش می کند و می گوید شب زنده داری کن. روح بزرگ وقتی که کوچکترین کوتاهی در وظیفه خویش می بیند، به تن می گوید این سر را توی تنور ببر تا حرارت آن را احساس کنی و دیگر در کار یتیمان کوتاهی نکنی. روح وقتی بزرگ شد، خواه ناخواه باید در روز عاشورا سیصد زخم به بدنش وارد شود. 2 23 فاطمه نجارزاده 1402/6/15 حماسه حسینی مرتضی مطهری 4.7 18 صفحۀ 28 حماسه مقدس آن کسی است که روحش برای خود موج نمی زند، برای نژاد خود موج نمی زند، برای ملت خود موج نمی زند، برای قاره یا مملکت خود موج نمی زند او اساسا چیزی را که نمی بیند شخص خود است، او فقط حق و حقیقت را می بیند و اگر خیلی کوچکش بکنیم باید بگوییم بشریت را می بیند. 0 14 فاطمه نجارزاده 1402/6/12 گیمیفیکیشن در تدریس: کاوش به مانند یک دزد دریایی مایکل ماترا 3.5 1 صفحۀ 51 ما به تنهایی می توانیم کارهای کوچکی انجام دهیم اما فقط با یکدیگر می توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. هلن کلر 2 16 فاطمه نجارزاده 1402/6/10 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.6 60 صفحۀ 135 پیش خودم گفتم: فرصت خوبیه به علی بگم دیگه کافیه، دیگه جبهه نره. به فکر من باشه که طاقت کتک های رجب رو ندارم. سرعت موتور زیاد نبود. ناگهان سرپیچ تندی علی به وسط جاده پرت شد.شکر خدا من و بچه ی همسایه سالم بودیم. شیون کنان به طرف علی دویدم. علی از هوش رفته بود. سرش را در بغل گرفتم. جیغ میزدم و گریه میکردم. پشت سرهم می گفتم: خدایا غلط کردم! پیش خودم گفتم:زهرا از این واضح تر میخواستی خدا با تو حرف بزنه؟ شکر خدا علی با کمک مردم به هوش آمد.در مسیر خانه به این فکر می کردم که خدا چقدر زیبا به من فهماند که: "زهرا! حواست رو جمع کن! اگه بخوام بچه ت رو از تو بغلت می گیرم. تو هم هیچ کاری از دستت برنمیاد" 0 19 فاطمه نجارزاده 1402/6/5 12 گام تا مدیریت زمان محمد سیدا 0.0 صفحۀ 37 0 14 فاطمه نجارزاده 1402/6/2 12 گام تا مدیریت زمان محمد سیدا 0.0 صفحۀ 2 5 19