بریدههای کتاب saeede saeede 6 روز پیش مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 198 صفحۀ 104 شنا در رویا، سهم فردی من از زندگیست؛ سهمی که طیب و طاهر است و هیچکس با آن شریک نیست. من این سهم را بسیار دوست میدارم. 0 2 saeede 1404/4/18 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 198 صفحۀ 71 فیالواقع، یکی از بزرگترین مصائب امروز علم، حضور زورمندانه و ریاکارانهی کسانیست که خود را از طرقی غیرعلمی به علم تحمیل کردهاند و جایی بسیار وسیع را هم به اشغال خود درآوردهاند. 0 5 saeede 1404/4/11 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 97 صفحۀ 60 وقتی ماه باشی، پلنگها هم خودشان را به بلندی میرسانند و به طمع چنگ انداختن بر صورتت جستوخیز میکنند. و چه عبث...! 6 7 saeede 1404/4/1 عربیکا یامین پور 4.2 59 صفحۀ 177 آن لحظات غیرمعمول و گاه آمیخته به رنج، که گمان میکنیم کوتاه است و گذرا، خود زندگی است، نه مقدمۀ آن. 0 8 saeede 1404/4/1 جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند دیلیا اوئنز 3.9 65 صفحۀ 312 بخشی از وجود ما همیشه همونی که بودیم، باقی میمونه، همونی که ناچار بودیم باشیم تا زنده بمونیم. 0 6 saeede 1404/3/30 عربیکا یامین پور 4.2 59 صفحۀ 117 دوست داشتن کار دل و بلکه بهتر است بگویی عبادت دل است. کار دل هم دستورالعمل و بخشنامه ندارد. آدمها یا از غرضورزی و خودخواهی خالیاند و میتوانند دوست بدارند یا خود را دوست دارند و دیگران را طعمه و رقیب و ناچیز میبینند. 0 3 saeede 1404/3/26 عربیکا یامین پور 4.2 59 صفحۀ 72 تا روح و جان باقی است، کالبد فاسد نمیشود. اگر جان فاسد شود و بمیرد، کالبد سالم و تنومند چیزی جز جیفه و مردار نیست، زیر خاک میرود. و جنگ از عوامل شدت و حیات روح و جان است، نه ضعف و سستی و فساد... 0 2 saeede 1404/3/15 سووشون سیمین دانشور 4.1 255 صفحۀ 69 بچه وقتی خاطره پیدا کرد و توانست گذشته را بیاد بیاورد، دیگر بچه نیست.هر چند این گذشته فقط چند ساعت پیش باشد. 0 2 saeede 1404/3/15 مهمانسرای دو دنیا اریک امانوئل اشمیت 4.0 28 صفحۀ 38 غیب آموز: برعکس، چیزی که شما درک نکردین اینه که برای شما و ما، شکمسیرها و شکمگرسنهها، همیشه زندگی بالاتر از امکاناتمونه. ژولین: ببخشید؟ غیب آموز: برای اینکه متعلق به ما نیست. 0 0 saeede 1404/3/15 مهمانسرای دو دنیا اریک امانوئل اشمیت 4.0 28 صفحۀ 37 برای ما بیاقبالها، چیزی که زندگی رو اشتهاآور میکنه اینه که پر از چیزهاییه که ما نداریم. زندگی برای این زیباست که بالاتر از حد امکانات ماست. 0 2