بریدههای کتاب راضیه قربانی راضیه قربانی 1404/4/18 نامه های بلوغ علی صفایی حائری 4.5 32 صفحۀ 161 تو به اندازهای که از غریزه و عادت الهام میگیری و طبیعی رفتار میکنی از آدمیت فاصله داری و به اندازهای که نظارت و سنجش و حسابرسی داشته باشی و انتخاب در کارها و برخوردها داشته باشی آدم هستی و آدم بودن خیلی سختتر از طبیعی بودن است. 0 0 راضیه قربانی 1403/12/12 سلوک توحیدی: راهنمای کاربردی حرکت بسوی خدا محمدحسن وکیلی 4.7 10 صفحۀ 125 یکی درد و یکی درمان پسندد/یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران/پسندم آنچه را جانان پسندد 0 0 راضیه قربانی 1403/7/4 خدا کند تو بیایی سیدمهدی شجاعی 3.7 6 صفحۀ 46 اما در آن همه مصیبت بی همتا که بر تو و زینب گذشته است، یک التیام هست و آن التیام برای رهروان اکنون توست و آن اینکه هر برادری، خواهری، پدری، مادری، فرزندی، که عزیز یا عزیزانی را از دست میدهد که شهید یا شهیدانی را فدیه میکند و به اوج مصائب تاریخ، به قله رنجهای بشری به عاشورای تو و به زینب و بازماندگان عاشورای تو مینگرد و میرسد به این واقعیت جانگداز که «لایوم کیومک یا اباعبدالله» و... التیام مییابد. 0 0 راضیه قربانی 1403/6/29 خدا کند تو بیایی سیدمهدی شجاعی 3.7 6 صفحۀ 23 0 3 راضیه قربانی 1403/6/25 طرز فکر: روانشناسی نوین موفقیت کارول اس. دوک 4.0 12 صفحۀ 128 بعد از هر بازی یا تمرین، اگر در حالی از زمین خارج شوید که بدانید تمام تلاش خود را به کار بردهاید، همیشه برنده خواهید بود. 0 2 راضیه قربانی 1403/6/14 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 192 صفحۀ 71 عاشق تکدی نمی کند. عاشق حقارت روح را تقبل نمی کند. عاشق تن به اعتیاد نمی دهد. عاشق سرشار است از سلامت روح و ایمان. 0 2