بریدههای کتاب مریم السادات هاشمی مریم السادات هاشمی 9 ساعت پیش آذرخشی دیگر از آسمان کربلا: مجموعه سخنرانی های استاد محمدتقی مصباح یزدی محمدتقی مصباح یزدی 4.8 0 صفحۀ 21 سؤال دوم این بود که چرا خاطره سیدالشهداء(علیه السلام) را فقط با بحث و گفتگو، سخنرانى، تشکیل میزگرد و نظایر آن زنده نگه نمىداریم؟ چرا باید عزادارى کرد؟ جواب این است که این صحنه ها باید به وجود بیاید که غیر از عامل شناخت، عامل احساسى ـ عاطفى نیز در ما تقویت شود. اگر این عواطف تحریک شود، آن گاه مىتواند اثر کند. نمونه چنین تأثیرى را مىتوانید در زندگى فردى و نیز زندگى اجتماعى خود بیابید. 0 0 مریم السادات هاشمی 9 ساعت پیش آذرخش کربلا محمدتقی مصباح یزدی 4.7 3 صفحۀ 15 چرا باید حادثه عاشورا را گرامی بداریم؟ حوادث گذشته هر جامعه مىتواند در سرنوشت و آینده آن جامعه آثار عظیمى داشته باشد. تجدید آن خاطره ها در واقع نوعى بازنگرى و بازسازى آن حادثه است، تا مردم از آن جریان استفاده کنند. اگر حادثه مفیدى بوده است و در جاى خود منشأ آثار و برکاتى به شمار مىرفته است، بازنگرى و بازسازى آن نیز مىتواند مراتبى از آن برکات را داشته باشد. علاوه بر این، در همه جوامع انسانى مرسوم است که به نوعى، از حوادث گذشته خود یاد مىکنند؛ آن ها را بزرگ شمرده و به آن ها احترام مىگذارند. خواه مربوط به اشخاصى باشد که در پیشرفت جامعه خود مؤثر بوده اند، نظیر دانشمندان و مخترعان، و خواه مربوط به کسانى باشد که از جنبه سیاسى و اجتماعى، در رهایى ملت خود نقش مؤثرى داشته اند و قهرمان ملى بوده اند. 0 0 مریم السادات هاشمی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 14 صفحۀ 21 0 0 مریم السادات هاشمی 6 روز پیش روش نقد: نقد هدف ها و نقد مکتب ها جلد 1 علی صفایی حائری 3.9 5 صفحۀ 67 مادام که سوال در تو طرح نشده باشند، نه از مطالعات خودت بهره میگیری نه از تفکرات دیگران ؛ کسی که اشتهایی ندارد، غذا را خوب جذب نخواهد کرد. 0 0 مریم السادات هاشمی 7 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 14 صفحۀ 11 0 0 مریم السادات هاشمی 1404/3/28 ترجمه و تلخیص کشف المراد فی شرح تجرید الاعتقاد حسن بن یوسف علامه حلی 3.0 1 صفحۀ 91 امام حافظ شرع است حافظ شرع قرآن نیست چون همه احکام را به طور تفضیل ندارد همچنین سنت هم نیست و اجماع امت هم نیست زیرا امکان خطا دارد قیاس هم حافظ شرع نیست چون در اصول فقه قیاس باطل است پس برای شرع چیزی جز امام حافظیت ندارد 0 0 مریم السادات هاشمی 1404/3/26 سه روز برای دیدن هلن کلر 4.0 6 صفحۀ 18 ظلمت نابینایی، شخص را نسبت به بینایی قدر شناس تر خواهد کرد. 0 0 مریم السادات هاشمی 1404/3/25 توحید، داروی دردها محمدحسن وکیلی 4.8 15 صفحۀ 72 وقتی انسان به همه موجودات نگاه توحیدی داشت از این باب که همه مخلوقات خداوند هستند و به او مرتبط هستند همه را دوست میدارد ونسبت به همه شفقت و دلسوزی پیدا میکند و هرگز راضی نمی شود که کینه مخلوقی را به دل بگیرد که آن مخلوق متعلق به خداوند است و بنده ای از بندگان اوست. 0 0 مریم السادات هاشمی 1404/3/24 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 71 صفحۀ 98 تا بوده چنین بوده که بیرون از وطن یکسره درد است و غم؛ البته اگر وطنی داشته باشی و دلی. 0 3 مریم السادات هاشمی 1404/3/24 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 صفحۀ 197 هر روز ما در جنگ برکتی داشته ایم که در همه صحنه ها از آن بهره جسته ایم ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نموده ایم ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نموده ایم ما در جنگ پرده از چهره تزویر جهان خواران کنار زدیم ما در جنگ دوستان و دشمنانمان را شناخته ایم ما در جنگ به این نتیجه رسیده ایم که باید روی پای خودمان بایستیم ما در جنگ ابهت دو ابر قدرت شرق و غرب را شکستیم ما در جنگ، ریشه های انقلاب پربار اسلامیمان را محکم کردیم ما در جنگ حس برادری و وطن دوستی را در نهاد یکایک مردمان بارور کردیم ما جهان و خصوصاً مردم منطقه نشان دادیم که در جنگ به مردم علیه تمامی قدرتها و ابر قدرتها سالیان سال می توان مبارزه کرد. [امام خمینی،منشور روحانیت] 0 0 مریم السادات هاشمی 1404/3/24 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 صفحۀ 194 آنقدر که اسلام از این مقدسین روحانی نما ضربه خورده است از هیچ قشر دیگر نخورده است 0 0 مریم السادات هاشمی 1404/3/20 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 صفحۀ 142 اگر بنا است با اعلام و نشر حکم خدا به مقام و موقعیتمان نزد مقدس نماهای احمق و آخوندهای بی سواد صدمه ای بخورد، بگذار هر چه بیشتر بخورد... پ.ن: [صراحت اگر انسان بود قطعا امام خمینی بود] 0 2 مریم السادات هاشمی 1404/3/20 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 صفحۀ 136 هنرمندان ما تنها زمانی میتوانند بی دغدغه، کوله بار مسئولیت و امانتشان را زمین بگذارند که مطمئن باشند مردمشان بدون اتکا به غير تنها و تنها در چارچوب مکتبشان به حیات جاویدان رسیده اند. 0 1 مریم السادات هاشمی 1404/3/16 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 صفحۀ 63 امروز باید لباس محبت دنیا را از تن بیرون نمود و زره جهاد و مقاومت پوشید. 0 4 مریم السادات هاشمی 1404/3/16 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 71 صفحۀ 173 اگر انسان خدا را به وسعت قلب خویش باور میکرد و به راه خدا می رفت. هرگز این مشقات که برشمردی بر سرش فرو نمی ریخت و این حد از استیصال و درد و مرض پدید نمی آمد؛ 0 2 مریم السادات هاشمی 1404/3/16 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 71 صفحۀ 98 به خداوندی خدا به زیبایی زمین به عظمت دل به روشنی امید به عطر نان تازه ی داغ به حقیقت آفتاب و به عمق شبهای پرستاره سوگند تان می دهم که بمانید استوار و سرسخت و دل داده بمانید بکوشید زندگی کنید مهر بورزید عاشق شوید جهاد کنید بنوشید بخورید ببخشید خیر سری کنید بخندید گریه کنید تن به خفت و بی حرمتی به دینتان را ندهید... 0 3 مریم السادات هاشمی 1404/3/15 هر لبت یک کبوتر سرخ است غلامرضا طریقی 3.5 2 صفحۀ 52 0 2 مریم السادات هاشمی 1404/3/14 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 صفحۀ 13 دین همه دین است و دین کامل را انسان کامل میتواند محقق کند امامت یعنی نگهبانی از جامعیت دین و همین است که دین بدون امامت کامل نیست؛ در معرض از هم گسیختگی است. 0 1 مریم السادات هاشمی 1404/3/13 ضد فاضل نظری 4.2 61 صفحۀ 95 کتاب کهنه تاریخ را نخوانده ببند دلم گرفت از این گردش و از این تکرار 0 1 مریم السادات هاشمی 1404/3/10 ضد فاضل نظری 4.2 61 صفحۀ 26 کوزه دربسته در آغوش دریا هم تهی است در گل خشک تو دیگر فرصت تغییر نیست 1 23