بریدههای کتاب حسام الدین داودآبادی حسام الدین داودآبادی 4 روز پیش مهمانگاه | پانزده روایت از روضههایی که زندگی میکنیم جمعی از نویسندگان 3.8 22 صفحۀ 94 فرقی نمی کند کجا و در چه حالی هستی. کافی است دل بسته ی روضه باشی. او خودش را به تو می رساند. 0 1 حسام الدین داودآبادی 4 روز پیش مهمانگاه | پانزده روایت از روضههایی که زندگی میکنیم جمعی از نویسندگان 3.8 22 صفحۀ 89 خلوتی میخواستم و روضه ای از جنس شنیدن واژه های خود مقتل. 0 0 حسام الدین داودآبادی 7 روز پیش صراط علی صفایی حائری 4.7 37 صفحۀ 120 شیطان دشمن است و برای دشمنی و مبارزه می کوشد تا ریشه ها را بخشکاند و اگر نتوانست از ساقه می برد و اگر نتوانست شاخه ها را میشکند و اگر نتوانست آفت ها را به درخت میبندد و اگر نتوانست میوه هایش را می گنداند و حتی پس از جمع آوری، محصول آن را می سوزاند و با غرور و عجب آن را باطل میکند. 0 2 حسام الدین داودآبادی 7 روز پیش صراط علی صفایی حائری 4.7 37 صفحۀ 90 اگر در محیطی که هستی نتوانستی کاری انجام بدهی، باید هجرت کنی، که ماندگار شدنت به تحلیل رفتنت منتهی میشود و عذر نیاور که ضعیف بودم؛ چون زمین خدا وسعت داشت. 0 3 حسام الدین داودآبادی 1404/4/5 مجله مدام: جنگ اعظم ایران شاهی 4.6 7 صفحۀ 107 بیشتر وقتها برا اینکه چیزی رو درست حسابی ببینی باید یهکم ازش فاصله بگیری.باید ازش دور شی که اصلاً بتونی ببینیش. 0 8 حسام الدین داودآبادی 1404/4/3 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 صفحۀ 105 امام خمینی(ره): ما میگوییم تا شرک و کفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم. 0 1 حسام الدین داودآبادی 1404/4/3 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 صفحۀ 101 امام خمینی(ره): امروز جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار و جنگ پابرهنهها و مرفهین بیدرد شروع شده است. 0 2 حسام الدین داودآبادی 1404/3/31 استونر جان ویلیامز 4.4 29 صفحۀ 35 گاه، غرق در مطالعه، فکر کتابهای ناخوانده مثل آوار بر سرش خراب میشد و این فکر که زمان کافی برای خواندن اینهمه کتاب و آموختن اینهمه مطلب ندارد آرامشی را که به زحمت به دست آورده بود تباه میکرد. 0 5