بریدههای کتاب گزیده شعر محمدعلی بهمنی ناهید نصاری 1404/5/2 گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 34 کجا دنبال مفهومی برای عشق میگردی که من این واژه را تا صبح معنا میکنم هرشب 0 3 ناهید نصاری 1404/5/5 گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 46 غروب و سوختن ابر و من، تماشاییست ولی مباد تو اینگونه شعلهور باشی ببین چه دلخوشی سادهای: همینم بس که یاد من، به هر اندازه مختصر باشی 0 0 ناهید نصاری 1404/5/6 گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 53 و چه بیذوق، جهانی که مرا با تو ندید 0 0 ناهید نصاری 1404/5/9 گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 100 وقت است بگریند خداحافظیام را آنان که ندادند جوابی به سلامم 0 2 سارا خانوم 1404/5/25 گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 50 0 3 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 15 دلخوشم با غزلی تازه همینم کافی ست تو مرا باز رساندی به یقینم کافی ست قانعم بیش تر از این چه بخواهم از تو گاه گاهی که کنارت بنشینم کافی ست گله ای نیست من و فاصله ها همزادیم گاهی از دور تو را خوب ببینم کافی ست آسمانی تو در آن گستره خورشیدی کن من همین قدر که گرم است زمینم کافی ست من همین قدر که با حال و هوایت گه گاه برگی از باغچه شعر بچینم کافی ست فکر کردن به تو یعنی غزلی شورانگیز که همین شوق مرا خوب ترینم! کافی ست 0 1 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 16 لبت ((نه))گوید وپیداست می گوید دلت ((آری)) که با من دشمنی _یعنی که خیلی دوستم داری_ 0 0 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 16 تورا چون آرزوهایم همیشه دوست خواهم داشت به شرطی که مرا در آرزوی خویش نگذاری 0 0 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 18 جسمم غزل است اما روحم همه نیمایی است 0 0 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 24 هی مترسک ! کلاه را بردار ما کلاغان دگر عقاب شدیم 0 3 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 26 0 1 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 28 0 6 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 29 تواز اول سلامت پاسخ بدرود با خود داشت اگرچه سِحرِ صوتَت جذبه ی داوود باخود داشت 0 1 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 30 0 2 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 34 تورا گم میکنم هر روز و پیدا میکنم هر شب و صبحِ خواب ها را با تو زیبا میکنم هر شب تبی این کاه را چون کوه سنگین میکند آنگاه چه آتشها که در این کوه برپا میکنم هر شب تماشایی ست پیچ و تاب آتش ها.... خوشا برمن که پیچ و تاب آتش را تماشا میکنم هر شب مرا یک شب تحمل کن که تا باور کنی ای دوست چگونه با جنون خود مدارا میکنم هر شب چنان دستم تهی گردیده از گرمای دست تو که این یخ کرده را از بی کسی(( ها))میکنم هر شب تمام سایه ها را میکشم بر روزن مهتاب حضورم را به چشم شهر حاشا میکنم هر شب دلم فریاد میخواهد ولی در انزوای خویش چه بی آزار با دیوار نجوا میکنم هر شب کجا دنبال مفهومی برای عشق میگردی؟ که من این واژه را تا صبح معنا میکنم هر شب 0 0 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 38 0 4 آترینا ضیائی دیروز گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 62 0 5 آترینا ضیائی 15 ساعت پیش گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 90 0 2 آترینا ضیائی 15 ساعت پیش گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 97 0 1 آترینا ضیائی 15 ساعت پیش گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 صفحۀ 97 مرگ هم آرامش خوبیست می فهمم... ولی این که تا کی بر صف این انتظارم خوب نیست 0 4