بریدههای کتاب فال نیک niyayesh 1403/4/23 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 384 همه چیز به ذهن شما بستگی داره. فراموشش کنین، خودش از بین میره. "اگنس ناتر" 0 5 niyayesh 1403/4/23 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 384 فردا اولین روز از باقی روزهای زندگی ماست. "نیوتون" 0 8 niyayesh 1403/4/23 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 384 ما با خوندن کتابهایی در مورد دزدان دریایی، گاوچرونها، آدم فضاییها و اینجور چیزا بزرگ میشیم و فکر میکنیم دنیا پر از چیزهای باحاله. اما بعد با حقیقت رو به رو میشی و میبینی دنیا پر از نهنگهای مرده و درخت های قطع شده و ضایعات هستهایه. اگر نظر من رو بخوای، ارزشش رو نداره که آدم بزرگ شه. "آدام" 1 19 niyayesh 1403/4/23 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 384 انسان دوست دارد در بدبختی خود شریکی داشته باشد. 0 3 Yamiko 1404/3/6 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 33 جهنم خالی است و تمام شیاطین همینجا هستند. 0 4 niyayesh 1403/4/23 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 384 نیوتن پولسیفر هیچوقت در زندگی خود هدفی نداشت. تا جایی که به یاد می آورد به چیزی هم اعتقاد نداشت. این موضوع کمی شرمآور بود، چرا که او دوست داشت به چیزی باور داشته باشد. عقیده، مانند کمربند ایمنی بود که مردم را در زندگی سر پا نگه میداشت. 0 3 Yamiko 1404/3/6 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 33 این حرف زمانی درسته که همه با هم برابر باشن. نمیتونی از کسی که وسط گل و لای و جنگ به دنیا اومده انتظار داشته باشی مثل کسی رفتار کنه که تو قصر به دنیا میاد. 0 3 niyayesh 1403/4/23 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 384 اسرافیل (به نمایندهای از بهشت): خبر خوبی دارم. من ضدمسیح رو پیدا کردم! میتونم نشونی اون رو بهتون بدم! سکوت حکمفرما شد. نور آبی سوسویی زد. سپس صدا دوباره گفت: خب؟ - خب اینطوری شما میتونین جلوی اتفاقات رو بگیرین. اونم درست سر وقت! تنها چند ساعت فرصت داریم! میتونین جلوی همه چیز رو بگیرین. اونوقت دیگه لازم نیست جنگی در بگیره و همه نجات پیدا میکنن. اسرافیل به سمت نور لبخند زد. صدا گفت: جدی؟ - بله. اون توی یه مکانی به اسم تادفیلد سفلی هست و نشونی دقیقش هم... صدا بی هیچ احساس خاصی گفت: آفرین. اسرافیل با شادی گفت: دیگه لازم نیست یک سوم دریاها تبدیل به خون بشه یا چنین اتفاقاتی بیفته. صدا که انگار حوصله اش سر رفته بود، پرسید: چرا که نه؟ اسرافیل احساس کرد یک سطل آب سرد روی سرش ریختند. اما سعی کرد بر خود مسلط شود و ادامه داد: خب شما میتونین خیلی راحت مطمئن شین که.... - اسرافیل، ما برنده میشیم - بله، اما... - نیروهای تاریکی باید شکست بخورن. ظاهرا دچار سوتفاهم شدی. مساله دوری از جنگ نیست، موضوع بردن جنگه. مدت زیادیه که منتظریم اسرافیل. 0 1 Yamiko 1404/3/7 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 170 فارغ از نژاد و رنگ و طبقه از همه افراد دنیا متنفر بود و قصد نداشت برای کسی استثنا قائل شود. 0 1 Yamiko 1404/3/6 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 78 از نظر کرولی جهنم معدن شرارت نبود، درست همانطور که بهشت فواره نیکیها نبود. آنها تنها دو بخش مختلف در شطرنج گیتی بودند. جایی که واقعاً میتوانستی خیر و شر واقعی را پیدا کنی، ذهن انسانها بود. 0 4 niyayesh 1403/4/23 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 384 شیطان درحالی که اسلحه را از دست فرشته میگرفت به او گفت: فکر میکردم افراد شما با اسلحه مخالفن. اسرافیل گفت: اونا فورا استدلال اخلاقی میکنن و میگن اسلحه در دست افراد درست اشکالی نداره. 0 2 یک کاربر NULL 1403/6/19 فال نیک تری پراچت 3.9 6 صفحۀ 78 جایی که واقعا میتوانستی خیر و شر واقعی را پیدا کنی ، ذهن انسان ها بود. 6 22