بریده‌ کتاب‌های با رشته محبت به کجا می کشی مرا؟

بریدۀ کتاب

❌ دین اسلام دین محدودیته، کار دین مبارزه با آزادیه ❌ اگ درست درباره آزادی فکر کنید، میبینید ک خیلی از آزادی‌یایی ک درباره‌ش حرف میزنید، عین محدودیته. یکی اسیر مواد مخدره و یکی هم با توجه بیش از اندازه‌ش به نظر مردم، اسیر حرف مردمه. یکی در بند عقیده های اشتباهه و یکی هم اسیر هوای نفسشه. هر کدوم اینا آدم رو محدود میکنه. فقط شکل این محدودیتا با همدگ فرق میکنه و گاهی آدم رو گول میزنه و خیال می‌کنه آزاده. کسی ک دوست داره هرجوری دلش میخواد بگرده، وقتی بدون حجاب میاد بیرون، میبینه خیلی باید حواسش رو جمع کنه ک اذیت نشه. زن هرچی حجابش کمتر باشه، بیشتر احساس ناامنی میکنه. همین احساس ناامنی براش محدودیته. وقتی خدا میخواد پیامبرمون رو به مردم معرفی کنه، میگه ایشون کسیه ک بارای سنگین رو از روی دوش پیروانش برمیداره و اونارو از غل و زنجیرایی ک به دست و پاشونه، آزاد میکنه. ( سوره اعراف آیه ۱۵۷ ) اگ یکم فکر کنید میبینید اصلا آزادی مطلق وجود نداره. ما باید انتخاب کنیم ک دربند چه کسی باشیم؛ بنده خدا باشیم یا بنده غیر خدا. آزاد واقعی، اونیه ک بنده خدا باشه و از غیر خدا رها بشه.

بریدۀ کتاب

❌ توی دین اسلام شادی نیست ❌ تاحالا شنیدید ک پیامبرمون فرمودن: محبوب ترین کارا پیش خدا، شاد کردن آدمای مؤمنه؟ شنیدید ک ایشون فرمودن: مؤمن، شوخ و شنگه و منافق، اخمو و عصبانی؟ تاحالا این حدیث به گوشتون خورده ک امام صادق علیه‌السلام از یکی از یاراشون پرسیدن: شوخی کردنتون با هم چه جوره؟ اون مرد گفت: کمه. امام علیه السلام فرمودن: این جوری نباشید. شوخی کردن، از خوش اخلاقیه و تو با شوخی کردن، برادرت رو شاد میکنی. خود پیامبر با مردم شوخی میکردن و قصدشون این بوده ک اونارو شاد کنن. آره، قبول دارم ک متأسفانه خیلی از آدمای متدین، اهل شادی و شوخی نیستن. از نگاه بعضی از خشکه مقدسا هرچه قدر گرفته تر باشی و کمتر بخندی، دیندارتری؛ اما عقیده و رفتار اشتباه اونا، چ ربطی ب دین داره؟ البته دین، کاری رو ک ظاهرش شادیه،ولی ی عالمه دردسر برا فرد و جامعه ایجاد میکنه، ممنوع کرده. اونم برا این ک جامعه آروم باشه. جامعه ای ک آروم نباشه، مگ میتونه روی شادی ببینه؟ دین میگه: شادی باید موندگار باشه. حتی مزه این شادی تا قیامت باید باقی بمونه. شادیایی ک دنیا و آخرت آدم رو خراب میکنن ک شادی نیستن.

بریدۀ کتاب

❌دین چیزی جز خشکه مقدس بازی نیست❌ مولا علی علیه‌السلام: این خشکه مقدسا کمر من رو شکستن! اگه دین ما خشکه مقدس بازیه، چرا پیامبرش با خشکه مقدسا خیلی تند برخورد میکردن؟ پیامبر ما وقتی متوجه شدن بعضی از مسلمونا زن و زندگی رو رها کردن و چسبیدن به عبادت، با عصبانیت رفتن مسجد و بالای منبر نشستن و گفتن: من ک پیامبر شما هستم، این کارا رو انجام نمیدم. هرکسی هم ک از روش من رو برگردونه، از من نیست و نباید ادعای مسلمونی کنه. ( الکافی ج۵ ص۴۹۶ ) خدا خشکه مقدسایی رو ک از دین، فقط نماز و روزه ش رو انجام میدن و به مهربونی و محبت و گذشت و تواضع و خیلی چیزای دگ دین اعتنایی نمیکنن، دیندار نمیدونه و بهشون میگه: شما از دین خارجید. یه روز به پیغمبر ما گفتن: یه زن هست ک روزا روزه میگیره و شبا همش عبادت میکنه اما بداخلاقه و همسایه هاش رو با زبونش آزار میده. پیامبر عزیزمون فرمودن: خیری توی این زن نیست. این زن اهل آتیشه. ( بحارالانوار ج۶۸ ص۳۹۴ ) حالا ما بخاطر این ک دین حقیقی رو نمیشناسیم، همین زن و مردای خشکه مقدس رو نمونه ی آدمای دیندار میدونیم و تصور میکنیم دین، همونیه ک اینا دارن.