بریدههای کتاب پاسخ به تاریخ Amaris 6 روز پیش پاسخ به تاریخ محمدرضاپهلوی،شاه ایران 4.3 6 صفحۀ 151 سیاست استفاده از نفت ارزان، سیاست مبتنی بر اتلاف و تنبلی است که مستقیما موجب نابودی نابهنگام منابع میشود و به معنی فروپاشی اقتصاد جهانی است. 0 2 Amaris 4 روز پیش پاسخ به تاریخ محمدرضاپهلوی،شاه ایران 4.3 6 صفحۀ 225 ما عهدهدار ایجاد اصلاحاتی اخلاقی و معنوی در محافلی شدیم که از خیلی جهات، با هر گونه تحولی دشمن بودند. 0 0 Amaris 3 روز پیش پاسخ به تاریخ محمدرضاپهلوی،شاه ایران 4.3 6 صفحۀ 256 جامعهای که روح خویش را از دست میدهد دیگر وجود ندارد. در سزرمینی که چنین جامعهای میزیسته باز هم مردمی زندگی میکنند که خود را به همان نام مینامند، ولی این نام دیگر فریبی بیش نیست. 0 0 Amaris 3 روز پیش پاسخ به تاریخ محمدرضاپهلوی،شاه ایران 4.3 6 صفحۀ 260 جاذبه گرداب بیتردید نیرومند است، اما جاذبه تاریخ همیشه نیرومندتر است. 0 0 Amaris 23 ساعت پیش پاسخ به تاریخ محمدرضاپهلوی،شاه ایران 4.3 6 صفحۀ 407 با این که زخم عمیق است، لاعلاج نیست. مردم ایران باید راه نجات را در درون خویش جستجو کنند. 0 4