بریدههای کتاب نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت Atabak_P 1403/9/7 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 32 زندگی هم برای خودش یک سفر است و آنچه بیشتر از همه اهمیت دارد آن چیزی نیست که به دست می آوری، بلکه کسی است که به آن تبدیل می شوی. 0 0 Atabak_P 1403/9/8 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 48 مهمترین هدیهای که میتوانیم به خودمان بدهیم تعهد برای زیستن یک زندگی با اصالت است. ما باید از فتنههای جامعه رها شویم و زندگی را با شرایط خودمان، مطابق با ارزشهای خودمان و در راستای رویاهای اصیل خودمان، زندگی کنیم. باید خود واقعی مان را پیدا کنیم؛ امیدها، خواستهها، نقاط قوت و نقاط ضعف نهفته و ریشه داری را کشف کنیم که ما را به آنچه هستیم تبدیل کردهاند. هر تصمیمی که میگیریم هر قدمی که برمیداریم، باید تحت تاثیر تعهدات مان برای زیستن زندگی ای صادقانه، درستکارانه و با اصالت برای خودمان باشد. 0 0 Atabak_P 1403/8/26 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 244 یگانه چیزی که در پایان عمر با خود می بریم وجدانمان است. به ندای وجدانمان گوش دهیم و بگذاریم هدایتمان کند، چرا که میداند کار درست چیست. وجدانمان به ما خواهد گفت که رسالت و تعهد در زندگی خدمت کاملا نوع دوستانه و فداکارانه به دیگران به هر شکلی است. 0 0 Atabak_P 1403/8/26 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 267 از لحظات منحصر به فرد و ویژه هر روزت لذت ببر، چرا که امروز تمام زمانی است که تو داری. 0 0 Atabak_P 1403/9/9 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 92 رفتار ما با یک نفر نماینده رفتار ما با همگان و همچنین خودمان است. اگر به یکدیگر بیاحترامی کنیم، به خودمان بیاحترامی کردهایم. اگر به یکدیگر ظلم کنیم، به خودمان ظلم کردهایم اگر از اطرافیانمان قدردانی نکنیم، از خودمان قدردانی نکردهایم. ما باید با هر کسی که در تعاملیم، و در تمام کارهایی که انجام میدهیم، مهربانتر از آنچه انتظار می رود، سخاوتمندتر از آنچه پیش بینی میشود و مثبتتر از آنچه ممکن است به نظر میآید برخورد کنیم. 0 0 Atabak_P 1403/9/9 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 90 اهمیت آداب، رسوم و قواعد در اینه که باعث میشن تعامل ما با دیگران راحتتر بشه. رفتارهای مشترک باعث میشن ما احساس راحتی بکنیم؛ اونها روشی ان برای نشون دادن احترام به دیگران. قضیه درباره اینه که ما چه حسی را به همدیگه منتقل میکنیم. رفتارهای روزمره ما نمایانگر احساسات درونی ما محسوب میشن. 0 0 Atabak_P 1403/9/14 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 209 میراث ربطی به درآمد یا دریافت تشویق دیگران نداشت، بلکه به اثرگذاری روی زندگی مردم و تبدیل کردن دنیا به مکانی بهتری ارتباط داشت. 0 0 Atabak_P 1403/8/12 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 11 وقتی چیزی میخواهی، فقط روی آن تمرکز کن و با تمام وجود به آن خیره شو، هیچ کس، به هدفی که نمی بیند، نخواهد رسید. 0 0 Atabak_P 1403/9/10 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 128 هیچ کاری در این دنیا بیاهمیت نیست. تمام کارها فرصتیاند برای ابراز استعدادهای فردی، خلق هنر خاص خودمان و درک کردن نابغه درونمان که باید به آن تبدیل شویم. ما باید همانطور کار کنیم که پیکاسو نقاشی میکرد: با تعهد، اشتیاق، انرژی و تعالی در کیفیت. به این ترتیب، نه تنها بهرهوری ما منبع الهام دیگران میشود، بلکه اثری هم خواهد داشت: ایجاد تفاوت در زندگی اطرافیانمان. 0 0 Atabak_P 1403/9/12 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 186 شادی واقعی از جمع آوری کردن اشیا به دست نمیاد. شادی پایدار از این حاصل میشه که یاد بگیریم چطور از لذتهای ساده، مثل نسیم خنک در یک روز گرم، یا آسمون پرستاره بعد از یک روز سخت کاری، یا خندیدن با عزیزانت حین درست کردن یک غذای خونگی سه ساعته، لذت ببریم. 0 0 Atabak_P 1403/8/13 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 66 👈دیدگاهت زمانی شفاف می شود که بتوانی به قلب خود رجوع کنی، آن کسی که ظاهر را می نگرد، در خواب است و آن کسی که به باطل نگاه می کند بیدار. 0 0 Atabak_P 1403/8/14 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 74 هر حادثه درسی به همراه دارد. این درس های کوچک وسیله رشد درونی و بیرونی شماست. بدون آنها دچار گرفتاری و درماندگی خواهید شد. فقط به تجربه آن در زندگی خودتان فکر کنید. 0 0 Atabak_P 1403/9/9 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 111 انسان ها باید صبور باشن. اون ها باید چیزها رو به آهستگی و آجر به آجر بسازن. اگر چه دلمون می خواد به سرعت به همه چی برسیم، کار دنیا به این صورت نیست. نبوغ یک فراینده. 0 0 Atabak_P 1403/8/22 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 237 هر جا سخن از وقتت است سنگدل و بی رحم باش. نه گفتن را یاد بگیر. شهامت نه گفتن به کارهای پست و کم اهمیت زندگی ، تو را قادر می سازد به چیزهای بزرگ و ارزنده جواب مثبت بدهی. 0 0 فرح آگاهی 1404/2/25 راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 76 0 0 Atabak_P 1403/9/12 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 182 وقتی نعمتهایمان را برمیشماریم، شادی ما افزون میشود، قدردانی ما بیشتر میشود و هر روز، به موهبت حیرت آور تبدیل میشود. 0 0 Atabak_P 1403/8/14 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 85 راز شادمانی به همین سادگی است: 'چیزی را که حقیقتاً به آن عشق میورزی پیدا کن، و همه انرژی خود را در جهت انجام آن هدایت کن.' ... وقتی تمرکز میکنی، قدرت ذهنی و انرژی ات در دنبال کردن آن چه مورد علاقه ات است، برکت و فراوانی به زندگی ات سرازیر میکند و همه آرزوهایتان به سادگی و باشکوه برآورده میشود. 0 0 حسین علی بخشی 1402/6/21 راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 24 سخاوت حقیقی برای آیندگان این است که هر آنچه داری را برای زمان حال صرف کن 0 1 Atabak_P 1403/8/21 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 216 وقتی بر ذهنت مسلط می شوی زندگی ات را تحت کنترل در می آوری و زمانی که به مرحله ای برسی که زندگی ات را کاملا تحت کنترل داشته باشی، می توان گفت که سلطان سرنوشت خود هستی. 0 0 Atabak_P 1403/9/13 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 18 صفحۀ 202 هدف از زندگی عشق ورزیدن است اینکه چقدر عشق بورزی نشان میدهد که چقدر خوب زندگی کردهای. قلب از مغز خردمندتر است. قلب را گرامی بدار. به آن اعتماد کن. پیرو آن باش. 0 0