بریدههای کتاب نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت Atabak_P 1403/9/13 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 202 هدف از زندگی عشق ورزیدن است اینکه چقدر عشق بورزی نشان میدهد که چقدر خوب زندگی کردهای. قلب از مغز خردمندتر است. قلب را گرامی بدار. به آن اعتماد کن. پیرو آن باش. 0 0 Atabak_P 1403/8/20 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 191 به گونه ای رفتار کن که با شخصیت حقیقی ات سازگار باشد. صادق و شریف باش و منسجم عمل کن. بگذار قلبت راه را به تو نشان بدهد. بقیه چیزها به خوبی پیش خواهد رفت. بدان که هیچ وقت تنها نیستی و پشتیبان داری. 0 0 الهام مطیعیان 1403/11/6 راهبی که فراری اش را فروخت: داستانی معنوی درباره ی تحقق رویاها و دستیابی به سرنوشت تان رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 201 شاید مهمترین چیز این باشه که طوری رفتار نکنی که انگار ۵۰۰ سال عمر میکنی. 0 5 Atabak_P 1403/8/12 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 34 عاقبت دریافته ام که هر اتفاقی دلیلی دارد. هر رویدادی هدفی دارد و در هر شکستی درسی نهفته است. من متوجه شده ام که شکست، برای رشد و تعالی روح هر کسی، حتی حرفه ای ها، ضروری است. شکست، رشد درونی و انبوهی از هدایای مادی به همراه می آورد، آن را همچون آموزگاری مشتاقانه بپذیر و غنیمت شمار. 0 0 Atabak_P 1403/9/9 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 111 روش انجام کارهای کوچک تعیین میکنند که ما تمام کارها را چگونه انجام میدهیم. اگر ما کارهای جزئی را به خوبی انجام دهیم، میتوانیم در امور بزرگتر هم به تعالی برسیم. در این حالت، انجام کارها به روش استادانه و متعالی به راه و رسم زندگی ما تبدیل میشود. اما مهمتر از این، هر تلاش کوچک روی تلاشهای قبلی انباشته میشود به این ترتیب، میتوان چیزهای بزرگ و باشکوه را آجر به آجر خلق کرد، اعتماد به نفس عالی ایجاد و رویاهای غیرمعمول را محقق کرد. 0 0 Atabak_P 1403/9/9 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 89 قواعدی که ما با اونها بزرگ میشیم به نظرمون کاملاً طبیعی و حتی منطقی میان. تنها وقتی رفتارهامون رو از زاویه دید فرهنگ دیگه ای میبینیم، اون رو زیر سوال میبریم و دربارشون به فکر میافتیم. 0 0 Nastaran 1404/1/8 راهبی که فراری اش را فروخت: داستانی معنوی درباره ی تحقق رویاها و دستیابی به سرنوشت تان رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 149 تنها راه پیشرفت فردا،دانستن اشتباهات امروز است. 6 13 Atabak_P 1403/8/26 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 240 خنده قلب را مهربان می کند و روح را تسکین می دهد، هیچ کس نباید هرگز زندگی را چنان جدی بگیرد که خندیدن را فراموش کند. 0 0 فرح آگاهی 1404/2/21 راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 67 0 33 Atabak_P 1403/8/21 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 215 اگر شخصی افکارش را تحت سلطه خود در نیاورد، در نهایت افکارش بر او مسلط می شود. 0 0 Atabak_P 1403/8/13 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 52 موفقیت در بیرون هیچ نیست، مگر آن که آن را در درون نیز احساس کنی. خوشبختی و پولداری خیلی متفاوتند. ... چطور می توان بدون توجه به خود متوجه دیگران بود؟ ... وقتی عاشق خویشتن نباشم نمی توانم به تو عشق بورزم. 0 0 Atabak_P 1403/8/20 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 190 فکر را می کارید و عمل را درو می کنید، عمل را می کارید و عادت را درو می کنید، عادت را می کارید و شخصیت را درو می کنید. شخصیت را می کارید و سرنوشت را درو می کنید. 0 0 Atabak_P 1403/8/17 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 141 وقتی آدمی وارد قلمروی ناشناخته های می شود، بیش از هر زمان دیگر رشد خواهد کرد. 0 0 Atabak_P 1403/8/13 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 60 فقط وقتی میتوانی حقیقتاً دیگران را دوست بداری که در هنر عشق ورزیدن به خود استاد شده باشی. هنگامی که قلب خود را در اختیار دیگران بگذاری، میتوانی به قلب آنها دست یابی. وقتی احساس اهمیت داشتن و زنده بودن داشته باشی، در شرایط مساعدتری برای انسان بهتر بودن قرار داری. 0 0 Atabak_P 1403/8/15 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 102 آنچه خودت درباره خود میگویی مهم است. وقتی میدانی کاری که انجام میدهی درست است به قضاوت دیگران توجه نداشته باش. میتوانی هر کاری را که با وجدان و قلبت سازگار باشد انجام دهی. از انجام کار درست شرمنده نباش. و به خاطر خدا هیچ وقت درگیر امر بیهوده مقایسه ارزشهای خود و دیگران نشو. 0 0 Atabak_P 1403/9/14 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 207 راهبها میگن بهترین روش برای ارزیابی عظمت زندگی یک فرد اینکه به اثری نگاه کنیم که اون فرد روی زندگی نسلهای بعد از خودش گذاشته. بنابراین، اگر ما دلمون میخواد به زمره انسانهای نادر روزگار وارد بشیم، عوض فکر کردن به "زندگیم چه سودی برای من داره؟" باید بپرسیم: زندگیم چه سودی برای دنیا داره؟ 0 0 Atabak_P 1403/8/15 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 95 اگر طالب کامل ترین و عالی ترین زندگی هستی، از افکارت مانند دارایی های ارزشمندت مراقبت کن. 0 0 Atabak_P 1403/8/26 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 248 وقتی برای اصلاح و بهبود زندگی دیگران تلاش میکنیم، غیر مستقیم در طول این روند به زندگی خود پیشرفت میبخشیم. وقتی برای انجام روزانه کارهای مهربانانه اتفاقی و بدون برنامهریزی قبلی اهمیت قائل میشویم، زندگیمان غنیتر و هدفمندتر میگردد. برای اینکه هر روز به گونهای تقدس و حرمت را در کارها ایمان ایجاد کنیم، باید به نحوی به دیگران کمک کنیم. 0 0 Atabak_P 1403/9/8 نامه های محرمانه راهبی که فراری اش را فروخت رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 71 آنچه ما را در زندگی عقب نگه میدارد معماری نامرئی ترس است. ترس ما را در ناحیه امن نگه میدارد که در حقیقت، ناامنترین مکان برای زیستن است. در واقع بزرگترین ریسک در زندگی ریسک نکردن است. هر بار که به ناحیه ناامن رشد و ترقی قدم میگذاریم، رهاتر از قبل میشویم. هرچه بیشتر در قلمرو ترس گام برمیداریم، قدرت بیشتری به دست خواهیم آورد. به این ترتیب، هم بی باک خواهیم شد و هم قدرتمند. و از این رو میتوانیم زندگی رویاییمان را تجربه کنیم. 0 0 Atabak_P 1403/8/14 راهبی که اتومبیل فراری اش را فروخت: داستانی درباره تحقق رویاها و دستیابی به تقدیر رابین شارما 3.7 20 صفحۀ 73 مهم نیست در زندگی چه اتفاقی برایت می افتد، تو به تنهایی این قدرت را داری که پاسخ خود را نسبت به آن انتخاب کنی. 0 0