بریدهای از کتاب اوقات خوش ما اثر کونگ جی یونگ
1404/2/31
نیومدم اینجا که در مورد دین صحبت کنم. کی اهمیت میده تو به خدا اعتقاد داری یا نداری، چیزی که مهمه اینه که هر روزت رو مثل یه انسان زندگی کنی. مطمئنم از خودت متنفر نیستی، اما اگه هستی پس دقيقاً همون کسی هستی که عیسی براش اومده. اون اومده تا بهت بگه خودت رو دوست داشته باشی، بهت بگه چقدر با ارزشی، تا بهت بگه اگه در آینده گرمای وجود کسی رو احساس کردی و با خودت گفتی آخ، پس عشق همچین احساسیه، اون آدم فرشته ایه که از سمت خدا برات فرستاده شده. من قبلاً هیچ وقت ندیده بودمت ولی میدونم که خوش قلبی. مهم نیست چه گناهانی کردی، تو توی اون گناه ها خلاصه نمی شی!