بریدۀ کتاب
1402/10/17
4.3
- مسئلهای هست که ذهنم را به هم ریخته. در واقع،،، در واقع، چند تا "اگر" هست که مثل خوره به جانم افتاده: اگر در جستجو و تحقیقاتمان، به قدر کافی، آدمهای مورد نظر را نیابیم چه؟ اگر بیابیم ولی همه آنها داستانهایی کوتاه و شبیه هم داشته باشند؟ اگر پس از کلی دوندگی، قطر یادداشتهایم کمتر از حد یک کتاب معمولی باشد؟ اگر در نهایت، بفهمیم که... - و اگر فقط همین جا بنشینیم و دست روی دست بگذاریم چه؟ اگر پیش از برداشتن اولین قدمها مأیوس شویم چه؟ اگر همین الان، یک تیر خلاص به مغزمان بزنیم چه؟،،،، تعجب میکنم جمال. اعتماد به نفس همیشگیات کجا رفته؟! - از دیروز تا حالا گمش کردهام.