بریده‌ای از کتاب الانتریس اثر برندن سندرسون

joiboy

joiboy

1403/9/21

بریدۀ کتاب

گاهی دمی(خداشون) مناسب میبینه بلاهایی رو بر دنیا نازل کنه، زمان های دیگه به معصوم ترین بچه ها، مهلک ترین بیماری ها رو می ده. این ها هم مثل اتفاقی که برای الانتریس افتاد، نفرین نیستن. فقط کار دنیاست. همه چیز باید پیشرفت کنه و پیشرفت همیشه یه اوج گیری مستقیم نیست. گاهی ما باید سقوط کنیم، گاهی صعود می کنیم... گاهی باید درد بکشیم، درحالی که بخت با سایرین یار شده، چون تنها راهیه که می‌تونیم یاد بگیریم به همدیگه تکیه کنیم. وقتی شخصی مورد عنایت قرار گرفته، باعث افتخارشه به کسایی که زندگی چندان آسونی ندارن کمک کنه. همبستگی از تلاش به دست می آد فرزندم.