بریدۀ کتاب
1402/4/20
آنگاه با نهایت غیرتی که در برابر شرک داشت، گفت: «خدا لعنت کند قومی را که قبر پیامبرانشان را عبادتگاه میکنند.»
1402/4/23
این جمله پیامبر در روزهای آخر عمرشون بوده برداشت من اینه که پیامبر نمیخوان ما از خدا و حقیقت دور شیم و به جاش از پیامبر یک اسطوره بسازیم. اگه قراره ما توجهی به پیامبر داشته باشیم، باید به خاطر تجلی حقیقتی باشه که در این انسان هست، نه اسطورهسازی.
1402/4/23
با اجازتون جهتتکمیل: منظور این روایت کاملاً روشن است و بیان می کند آنچه حرام است و یهود به خاطر آن مورد لعن پیامبر اکرم (ص) قرار گرفتند این است که آنان قبر پیامبران خود را قبله قرار داده و به سوی آن نماز می خواندند و الا صرف نماز خواندن در کنار قبر یا روی قبر هیچ اشکالی ندارد؛ زیرا ما می دانیم در حجر اسماعیل در مسجد الحرام بهترین جا برای نماز خواندن است و نماز در آن افضل است، در حالی که قبر حضرت اسماعیل و پیامبران دیگری در آن قرار دارد. پس صرف نماز خواندن در کنار قبرها و یا قرار دادن قبری در داخل مسجد اشکالی ندارد و آنچه حرام است این است که قبر را قبله قرار داده و همانند بت به سوی آن سجده کنند. بحارالأنوار ج : 79 ص : 57.
روشنا
1402/4/22