بریده‌ای از کتاب آنی شرلی در جزیره اثر لوسی مود مونتگمری

zahrakhalaji

zahrakhalaji

1402/11/16

بریدۀ کتاب

+زندگی الان مثل فنجون چای، شیرینه امامیدونم همون چایی گاهی وقت ها یه تلخی هایی هم داره و میدونم این تلخی یه روز میاد زیر زبونم فقط امیدوارم موقع چشیدنش مقاومت و شجاعت داشته باشم و امیدوارم این غم ها از اشتباهات خودم نباشه یادت میاد آقای کشیش چی میگفت ؟ میگفت : غم هایی که خدا به سمت ما میفرسته با خودش مقاومت و آرامش میاره اما غم هایی که از حماقت و ضعف خودمون به وجود میاد تحمل کردنش سخت میشه . _آنه کاش تو زندگیت فقط خوشی و لذت بیاد +نه اینم درست نیست زندگی بدون غم و سختی کامل نیست ما وقتی به آرامش درونی میرسیم که زندگی رو همونطور که هست، قبول کنیم.