همۀ کتابها جریان شناسی سیاسی در ایران علی دارابی 4.4 4 رضاخان و توسعه ایران سیدحسین فلاح زاده 3.8 2 شذرات المعارف: عارف حکیم آیت الله العظمی میرزا محمدعلی شاه آبادی (قدس سره) نورالله شاه آبادی 3.8 3 ما و تاریخ فلسفه اسلامی رضا داوری اردکانی 3.5 2 درآمدی بر اندیشه فرهنگی آیت الله خامنه ای مهدی جمشیدی 4.2 3 منظومه فکری آیت الله العظمی خامنه ای (نظام بینشی، منشی و کنشی) جلد 1 عبدالحسین خسروپناه دزفولی 4.5 0 کیش پارسایان: دروس استاد آیه الله مجتبی تهرانی مجتبی تهرانی 4.5 0 درآمدی بر هرمنوتیک احمد واعظی 3.0 1 جستارهایی در فلسفه هنر احمدرضا معتمدی 4.5 1 نفس و روح در فلسفه اسلامی و آیات و روایات حسن معلمی 4.5 0 حقوق و مسئولیت های فردی و اجتماعی زن محمود حکمت نیا 4.2 0 دین پژوهی معاصر: درنگ و درایتی در گفتمان های سه گانه ی متحمد، متجدد و مجدد علی اکبر رشاد 4.2 1 آسیب شناسی دین پژوهی معاصر: تحلیل دین شناسی شریعتی، بازرگان و سروش عبدالحسین خسروپناه دزفولی 4.0 0 منظومه فکری آیت الله العظمی خامنه ای (نظام بینشی، منشی و کنشی) جلد 2 عبدالحسین خسروپناه دزفولی 4.0 0 اخلاق الاهی: آفات زبان (بخش یکم) جلد 4 مجتبی تهرانی 4.0 2 منظومه فکری امام خمینی (ره) عبدالحسین خسروپناه دزفولی 4.0 0 سیرت جاودانه: ترجمه و تلخیص کتاب الصحیح من سیره النبی الاعظم (ص) جلد 1 جعفرمرتضی عاملی 3.5 0 امام علی (ع) و خوارج جعفرمرتضی عاملی 3.5 1 فقه و مصلحت ابوالقاسم علی دوست 3.5 1 فلسفه فلسفه اسلامی عبدالحسین خسروپناه دزفولی 3.5 0