یگانه میرعلی زاده یگانه میرعلی زاده دنبال کردن @yeghaneh عضویتمرداد 1404 2 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(6 کتاب)0امتیاز دنبال کردن12یادداشت9امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 6 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها یگانه میرعلی زاده 1404/6/5 آن سوی آبی بی کران لارن ولک 4.1 32 خوبه و من دوست داشتم 1 1 یگانه میرعلی زاده 1404/6/5 سرزمین پریان محمدرضا شمس 4.8 11 کتاب بسیار جذابیه از چندین داستان کوتاه درست شده تقریبا ۶۰۰ صفحه است ومن تو ۹ روز خوندمش و پیشنهاد میکنم حتما بخونید. 2 1 یگانه میرعلی زاده 1404/6/2 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 32 داستان خوبیه وبا وجود اینکه من فیلمشو نگاه کردم ولی دوست داشتم کتاب رو مطالعه کنم و واقعا از شخصیت جودی ابوت خوشم اومد 0 1 یگانه میرعلی زاده 1404/6/2 معجزه های خواربارفروشی نامیا کیگو هیگاشینو 4.1 136 کتاب خوبیه درظاهر کتابی کسل کننده به نظر میرسه ولی پر از اسرار و معجزه ست ولی من به خاطر بعضی از جز ئیات کتاب که به نظرم جالب نبود من ۳ تا ستاره دادم. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 1 1 یگانه میرعلی زاده 1404/5/30 رویای پرواز در بی نهایت برندون سندرسون 4.4 5 کتاب خوبیه وبه اعتماد به نفس اشاره میکنه خیلی خوشم اومد پیشنهادم برای شما اینه که این کتاب رو مطالعه کنین 0 1 یگانه میرعلی زاده 1404/5/27 این کتاب برایت ضرر دارد سودانیموس بوش 4.3 15 داستان این کتاب برام خیلی جالب بود فصل های قبلی هم خوب بود ولی به نظر من این فصل از کتاب مهیج تر وجالب تر بودو پیشنهادم اینه که دوستان هم حتما این کتاب رو مطالعه کنند😍 0 1 یگانه میرعلی زاده 1404/5/27 کتابخانه ارواح ریچارد دنی 3.8 110 کتابخانه ارواح رمانی کوتاه اما جذاب با داستانی پر شور و هیجان هستش وبرای رده سنی نوجوان مناسب است 1 1 یگانه میرعلی زاده 1404/5/25 گزیده شعر محمدعلی بهمنی فاطمه سالاروند 4.4 14 این کتاب واقعا کتاب خوبی بود . من عاشق دنیای شعر هستم واز سروده های آقای بهمنی بسیار لذت بردم 0 1 یگانه میرعلی زاده 1404/5/25 چگونه پدر خود را نجات دهیم؟ پیت جانسون 4.3 28 سلام وقت بخیر به نظر من کتاب جالبیه و در این کتاب رابطه پدر و پسر صمیمی تر خواهد بود و پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو مطالعه کنید 0 1 یگانه میرعلی زاده 1404/5/25 عمو زنجیرباف و دزد پشت کوه قاف طاهره ایبد 4.0 14 به نظرم در کاری که عاقبت درستی نداره و میدونیم اشتباهه نبایدبه دیگران برای اون کار کمک کنیم. برای رسیدن به اهداف درست بایدتلاش کنیم. 0 1 یگانه میرعلی زاده 1404/5/25 تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ طاهره ایبد 3.9 16 کتاب خوبیه ولی مخصوص رده سنی نوجوانان نیست. 0 1 یگانه میرعلی زاده 1404/5/25 الینا در عروسی به صرف خارش مژگان کلهر 4.1 20 به نظرم کتاب جالبیه.در قالب طنز هستش.و پیشنهاد میکنم دوستان عزیز این کتاب رو مطالعه کنند. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.