گم گشته میان کتاب ها گم گشته میان کتاب ها دنبال کردن @tessa_m 3 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(63 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 63 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها گم گشته میان کتاب ها فرار از آلکاتراز جلد 3 جنیفرچمبلیس برتمن 4.7 5 همه جلداش جذاب بود ولی این عالی بوددد 0 0 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است. بریدههای کتاب گم گشته میان کتاب ها سمفونی مردگان عباس معروفی 4.2 239 صفحۀ 236 سورمه گفت چرا اخمهای شما همیشه در هم است. آیدین گفت: «نمی دانم خودم نمی فهمم.» سورمه گفت: «همیشه دارید فکر میکنید انگار کشتی هاتان غرق شده.» آیدین گفت: من دنبال خودم در گذشته ها میگردم. ما چیزهایی درگذشته داشته ایم که حالا نداریم.» سورمه گفت: «مثلاً چی؟» آیدین گفت: «نمی دانم.» 0 1