صبا طیب نیا صبا طیب نیا دنبال کردن @saba_tayebnia عضویتخرداد 1401 28 دنبال شده 33 دنبال کننده کتابدوست اعظم(203 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت11امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 203 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 79 کتاب یادداشتها صبا طیب نیا 1401/3/4 - 16:32 چیزهایی هست که نمیدانی علی سلطانی 3.4 5 این کتاب شامل چند داستان کوتاهه عاشقانهس که خوندنش میتونه حس خیلی خوبی رو بهتون بده... پیشنهاد میکنم اگر به داستان های کوتاه و عاشقانه علاقه دارید حتما این کتاب رو تووی لیست کتاب هایی که قراره بخونید قرار بدید... :) 0 9 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها صبا طیب نیا 6 روز پیش کتابهایی که شش ماه اول ۱۴۰۴ خواندم... 22 کتاب کتابهایی که من از اول ۱۴۰۴ خوندم و اکثر کتابها رو دوست داشتم...:) 0 4 بریدههای کتاب صبا طیب نیا 4 ساعت پیش جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 204 صفحۀ 270 دروغ گفتن به شیوهٔ خاص خود آدم تقریبا بهتر از راست گفتن به شیوهٔ کس دیگری است. 0 2 صبا طیب نیا 2 روز پیش سووشون سیمین دانشور 4.1 323 صفحۀ 53 یوسف گفت: «اما سهراب جان، وقتی آدم روی زمین کشت کرد و پای زمین زحمت کشید و حاصلش را برداشت، به زمین وابسته میشود...» 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.