محدثه اسماعیلی محدثه اسماعیلی دنبال کردن @m.esmaeili 7 دنبال شده 10 دنبال کننده کتابدوست(30 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت15امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 30 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها محدثه اسماعیلی 1402/9/6 حوض شربت مریم قربان زاده 4.3 15 چقدر زن این قصه، پر از صبر و تسلیم اراده الهی بود. و چقدر انقلاب و جنگ مدیون حضور همچین زنانی است که پا به پای مردانشان به سبک و روش زنانه خودشان جنگیدند و تاب آوردند. 1 4 محدثه اسماعیلی 1402/9/5 کتاب یحیا امیرحسین معتمد 3.9 45 داستان تبلیغ یک طلبه در روستا و ماجراهایی که اتفاق می افته انقدر ساده و جذاب بود که ظرف چند ساعت تمام شد 0 2 محدثه اسماعیلی 1402/9/5 پنجره چوبی فهیمه پرورش 3.5 32 شاید به لحاظ آداب نویسندگی قوی نباشه اما من داستانش رو دوست داشتم😊 0 1 محدثه اسماعیلی 1402/9/3 رسول مولتان: روایتی از زندگی سردار فرهنگی، شهید سیدمحمدعلی رحیمی به روایت همسر شهید: مریم قاسمی زهد زینب عرفانیان 4.3 20 تمام سختی هایی که کشیدن حتی تصورش هم برام دردناک بود، شهید محمدعلی رحیمی فقط یک اسم نیست، دریچه ای است برای اینکه دنیا را به گونه دیگری ببینی 0 2 محدثه اسماعیلی 1402/9/2 پیامبر بی معجزه محمدعلی رکنی 4.2 57 داستان این کتاب انقدری کشش داشت که ظرف چند روز تمامش کنم پیشنهاد می کنم بخونیدش 0 0 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.