ریلا ریلا دنبال کردن @haniyehtttt 3 دنبال شده 5 دنبال کننده سرکتابدوست(142 کتاب)469امتیاز دنبال کردن14یادداشت45امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 142 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 11 کتاب یادداشتها ریلا 12 ساعت پیش امیلی و جست وجو جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.5 23 امیلی عزیزم خداحافظ در کتاب اول خیلی بهم خوش گذشت و چهار تا دوست خوب پیداکردم. امیلی، ایلزه، تدی، پری با جلد دوم انگیزه و انرژی گرفتم و میلم به نوشتن زیاد شد در جلد سوم امید پیداکردم، حرص خوردم و ناامید شدم و آخر کتاب خیلی خوشحال شدم قبل از تمام کردن جلد سوم به نظرم جلد دوم قشنگ تر از جلد های دیگه است و حالا فکر می کنم جلد سوم از بقیه قشنگ تر است 0 0 ریلا 1404/1/7 باغبان شب جاناتان آکسییر 4.5 5 سلام باغبان شب رو تموم کردم👏 👏 تو خروج اینقدر اتفاق های زیادی افتاد که هنوز حضم نکردم خیلی آخرش باحال بود از کتابش خیلی خوشم اومد از سبک نوشتنش اتفاق هایی که توش افتاده روند داستان اینکه نه کند بود نه تند اینکه از زبون دو شخصیت اصلی داستان می نوشت از شخصیت و کار های آدم های توی داستان واقعا خوشم اومد دوست دارم کتاب های دیگه جاناتان اُکسیه رو بخونم یکی از اشتباهاتم این بود که ازش توقع یک کتاب ترسناک رو داشتم و دوست داشتم که مو به تنم سیخ کنه و خوب واقعا توقعات زیادی از یک کتاب گوتیک رو بود و توقع یک کتاب ترسناک رو داشتم. 💐 0 0 ریلا 1403/12/28 نانسی کلانسی، عشق فوتبال جین اکانر 3.5 1 این مجموعه را وقتی ۱۰ سالم بود خوندم و بنظرم خیلی قشنگ بود 💐 0 0 ریلا 1403/12/28 دوقلوهای فضایی ویسنس توست 2.0 1 این مجموعه را چند سال پیش خوندم و به نظرم خیلی بچه گونه اومد اگه چند سال قبلش می خوندم به نظرم قشنگ میومد به نظرم ۹ سال به پایین سن خوبیه 0 0 ریلا 1403/12/24 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 5.0 1 یک رمان دیگر از نویسنده محبوبم بانو مونتگمری عزیز این کتاب یکی دیگر از شاهکار های لوسی مد مونتگمری هست مربوط به زندگی دختر کوچکی به نام مِریگُلد و داستان از چند روزگی تا ۱۲ ،۱۱ سالگی مریگلد است در طول کتاب آدم بعضی وقتا خودش را جای شخصیت می گذارد یا اینکه بعد از تمام شدن کتاب خودش را جای مریگلد یا یکی از دوستان او می گذارد و برای خود داستان می سازد خولاصه بگم یعنی از آن کتاب هایی است که تا مدت زیادی بعد از تمام شدن کتاب باز هم بهش فکر می کنی امید وارم که این کتاب را بخوانید و ازش خوشتان بیاید 💐 💐 ❤️ 0 0 ریلا 1403/12/22 مری پایینز (دوجلدی) پی ال تراورس 4.3 2 کتاب تخیلی و قشنگی بود تو خیالات با مایکل و جین و مری پاپینز سفر میکنی و خیلی خوش میگذره 0 0 ریلا 1403/12/21 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.1 152 کتاب خیلی قشنگی بود یه کتاب فانتزی عاشقانه جذاب و زیبا خیلی دوست دارم که کتاب ادامه داشت ❤️ 0 0 ریلا 1403/12/21 آنجا که ماه خانه دارد کیت آلبوس 3.7 2 از اون کتاب هابودکه تهش از اول معلوم بود بجز این قسمت از بقیه کتاب خوشم اومد 💐 0 0 ریلا 1403/12/21 دختر خاله ها نیلوفر مالک 4.6 22 کتاب خوبی بود یکی از قسمت هایش که واقعا ترسناک بود را شب داشتم می خوندم و واقعا داشتم سکته میزدم ولی خیلی طول نکشید در کل کتابی بود که آدم دوست داشت خودش را بگذارد جای شخصیت های داستان و مدتی بعد از خواندنش بازم داری بهش فکر می کنی 0 2 ریلا 1403/12/21 مادر من دزد دریایی است جکی فرنچ 3.0 1 کتاب قشنگ و کوتاهی بود به نظرم به سن ۱۰ سال به پایین می خورد در کل کتاب تخیلی و قشنگی بود ولی اگر چند سال پیش می خوندم به نظرم قشنگ تر بود 0 0 ریلا 1403/12/17 شرلوک هلمز : اتود در قرمز لاکی 4.3 4 اولین کتابی بود که از شرلوک هلمز خوندم به نظرم خیلی جذاب بود و واقعا ارزش خوندنش رو داشت باخوندنش خیلی علاقه مند شدم که دوستی مثل شرلوک هلمز داشته باشم و با هم دیگه معماهایی که از پس پلیس و کارآگاه های دیگه برنمیاد را حل کنیم 0 1 ریلا 1403/11/15 کلاف سردرگم لوسی مود مونتگمری 4.3 12 یک کتاب دیگر از بانو مونتگمری عزیز چند ماهی میشه که این کتب را خواندم ولی هنوز هم با یاد پایان داستان تعجب می کنم تلاش های افراد خانواده برای بدست آوردن کوزه و ماجراهای زندگی شان واقعا جذاب بود پیش نهاد می کنم حتمی حتمی کتاب های لوسی مد مونتگمری را بخوانید واقعا وارد یک دنیای دیگر میشوید و حالتان را خوب می کند من خودم خیلی توصیف های زیبای کتاب های مونتگمری را دوست دارم 0 0 ریلا 1403/11/15 ماتیلدا رولد دال 4.4 87 این کتاب را چند سال پیش خوندم و خیلی از کتاب و خود ماتیلدا خوشم اومد یادمه اوایل تموم کردن کتاب سعی می کردم مثل ماتیلدا با چشم هایم اشیاءرا تکان بدم و دست از تلاش بر نمی داشتم 😀 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 ریلا 1403/11/15 هوشمندان سیاره ی اوراک: مجموعه ی دو جلدی فریبا کلهر 4.3 9 کتاب خیلی قشنگ و زیبایی بود پیش نهاد می کنم حتمی بخونیدش ❤️ کاملا با شخصیت های داستان بودم انگار که این اتفاق ها واقعا برای خودم می افتاد 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها ریلا کتاب های که با هاشون زندگی می کنی 14 کتاب وقتی این کتاب هارا می خوانید همراه با شخصیت های داستان میشوید، همراه آنها دوست پیدامی کنید،ناراحت می شوید، از دنیای اطرافتان لذت می برید و... 0 1 بریدههای کتاب ریلا دیروز امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 454 دین گفت: در بیشتر سال های عمرم تنها دوست هایم کتاب هایم بودند. پس تعجبی ندارد که مثل آها حرف بزنم. 0 0 ریلا دیروز امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 452 به امیلی گفت:<<داری کاری می کنی که افسانه هارا باور کنم، چه قبولشون داشته باشم و چه نداشته باشم، و این یعنی شور جوانی 0 0 ریلا 1403/12/28 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 5.0 1 صفحۀ 336 مادر بزرگ که داشت کلاه به سر می کرد، با دل شوره گفت:تا حالا نشده بود پایم را از خانه بیرون بگذارم و توی سرداب هیچی کیک نداشته باشیم. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.