فاطمه جعفرنژادقمی فاطمه جعفرنژادقمی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها من رایانه ام فاطمه جعفرنژادقمی 0.0 0 آموزش کامپیوتر برای شهروندان فاطمه جعفرنژادقمی 0.0 0 آموزش تصویری Word فاطمه جعفرنژادقمی 0.0 0 آموزش تصویری نرم افزار فلش جیمزای. شومن 0.0 0 آموزش تصویری ویندوز 8 باری ا. ساسینسکی 0.0 0 آموزش تصویری HTML مایک وولدریج 0.0 0 آموزش تصویری فتوشاپ CS5 مایک وولدریج 0.0 0 نصب شبکه در ویندوز بریان آندرداهی 0.0 0 آموزش تصویری ویندوز 7 فاطمه جعفرنژادقمی 0.0 0 برنامه نویسی به زبان Matlab بی.بی. چودری 0.0 0 کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات فاطمه جعفرنژادقمی 0.0 0 کارگاه کامپیوتر فاطمه جعفرنژادقمی 0.0 0