عدنان درخشان عدنان درخشان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها بیست و سه روز با غدیر (از مدینه تا غدیر خم) عدنان درخشان 4.0 2 غدیر... 70 روز بعد (اشاره به ثقلین در گذری حساس از تاریخ اسلام) عدنان درخشان 4.5 1 حقایق پنهان: تاملی کوتاه در تحریف اسناد فاطمیه 5.0 1 چرا سنی نیستم؟ عدنان درخشان 3.5 0 اسماع البریه: ببعض ما نطقت به الوهابیه باثولوجیا الکتب الوهابیه الموزعه فی موسم الحج والعمره عدنان درخشان 0.0 0 ایستاده در باد: نگاهی گذرا به حمایت های حضرت زهرا (ع) از امیرمومنان علی (ع) 0.0 0 پیام غدیر را برسانیم عدنان درخشان 0.0 0 هشت روز پس از غدیر (از غدیر خم تا مدینه) عدنان درخشان 0.0 0 دفاع از اهل بیت رسول خدا صلی الله علیه وآله: روش شناسی شبهه پراکنی در کتاب: "اهل بیت از خود دفاع می کنند" محمدمحسن اقارب پرست 0.0 0 بیست و سه روز با غدیر عدنان درخشان 0.0 0 دو گفتار درباره زیارت جامعه کبیره محمد سند 0.0 0 غدیر راز وحدت عدنان درخشان 0.0 0