آثا تاریخ عضویت:آبان 1403 آثا دنبال کردن @enuyaite 7 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(46 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت3امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 46 کتاب در حال خواندن 8 کتاب خواهم خواند 40 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها آثا تابستان 1404 9 کتاب شاید برای شروع دوباره.. 0 1 بریدههای کتاب آثا 4 روز پیش مرگ خوش آلبر کامو 3.4 7 صفحۀ 20 از خود و علایقش بیگانه شده و از دل خویش و حقیقت دور مانده بود. چیزهایی که در شرایط قبلی به هیجانش می آوردند، دیگر چنگی به دلش نمیزدند 1 31 آثا 6 روز پیش بخش دی فریدا مک فادن 4.2 310 صفحۀ 244 شاید همه چیز تمام شده باشد، ولی قطعا من برنده نشده ام. 0 1 آثا 6 روز پیش بخش دی فریدا مک فادن 4.2 310 صفحۀ 195 "بهترین دروغ ها همیشه به حقیقت نزدیک ان" 1 9 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.