پل اکمن پل اکمن پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها رمزگشایی از چهره پل اکمن 3.5 0 Telling Lies: Clues to Deceit in the Marketplace, Politics, and Marriage پل اکمن 0.0 0 Unmasking the Face پل اکمن 0.0 0 داروین و تجلیات چهره ای: مرور و بررسی یک قرن تحقیق پل اکمن 0.0 0 نقاب زدایی چهره پل اکمن 0.0 0 پیام های غیرکلامی: رمزگشایی کدها، مسیر زندگی من: نگاهی به پشت پرده اینکه چگونه یک دانشمند، اکتشافات خود را انجام داده است پل اکمن 0.0 0 دروغ سرآمد تمام بدی ها: رفتارشناسی دروغ نگین کشاورزیان 0.0 0 سیستم کدگذاری حرکات چهره والاس وی فریزن 0.0 0 چگونه به احساسات دیگران پی ببریم پل اکمن 0.0 0 چرا کودکان دروغ می گویند: چگونه والدین می توانند صداقت را تشویق کنند مری آن میسون 0.0 0 هیجانات فاش شده: بازشناسی چهره ها و احساسات جهت بهبود روابط و حیات هیجانی پل اکمن 0.0 0 بروز احساسات: تشخیص حالات چهره و احساسات جهت بهبود روابط و زندگی عاطفی پل اکمن 0.0 0