زهرا چاوشی تاریخ عضویت:مهر 1402 زهرا چاوشی دنبال کردن @bookophil 7 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(11 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 11 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب زهرا چاوشی 1402/8/7 کلیدر؛ جلد اول و دوم جلد 1 محمود دولت آبادی 4.4 68 صفحۀ 200 چگونه اما عشق میآید؟ من چه میدانم؟ نسیم را مگر که دیده است؟ غرش رعد را چه کسی پیش از غرش شنیده است؟ چشم کدام سر، تاب باز نگاه آذرخش داشته است؟ از کجا میروید؟ در کجا جان میگیرد؟ در کدام راه پیش میرود؟ رو به کدام سوی؟ چه میدانم؟ دیوانه را مگر مقصدی هست؟ بگذار جهان برآشوبد! 0 3 زهرا چاوشی 1402/7/12 لبه تیغ ویلیام سامرست موام 4.0 33 صفحۀ 235 لاری تنها کسی است که من دیده ام که به هیچ چیز دلبستگی ندارد و خود این، اعمال او را عجیب جلوه میدهد. بشر به کسانی که عمل نیک را فقط به خاطر خدایی که به او اعتقادی ندارند انجام میدهند، عادت نکرده. سوزان مدتی به من خیره ماند. آنگاه گفت: «رفیق، مثل اینکه بیش از اندازه مشروب خوردهای.» 0 19 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.