راهنمای بهخوان
راهنمای بهخوان
کتابدار بلاگر @behkhaan.ir
633 دنبال کننده
یادداشتها
این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است.
باشگاهها
این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.
چالشها
این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.
لیستها
این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.
بریدههای کتاب
این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.
پستها
نمایش همهفعالیتها
خواهش میکنم.😊🌱
@shh70
ممنون از پیشنهادتون. بررسی میشه.🌱
ممنون از پیشنهادتون. بررسی میشه.🌱😊
تلاشمون بر همین هست و ممنونیم از توجه و همراهیتون.😊🙏🌱
1401/4/8
سلام. متاسفانه در حال حاضر این امکان وجود نداره و همون موقعی که اضافه کنید کتاب رو، زمان خوانش و به اتمام رساندن کتاب محسوب میشه. ولی در برنامهمون هست.🙏😊
ناشرها و نویسندگان عزیز اینجوری ورشکست میشدند که😅بهخوان شبکهٔ اجتماعی کتابخوانهاست. اینجا نمیتونید به متن کتابها دسترسی داشته باشید یا نسخهٔ الکترونیکشون رو بخرید اما میتونید به اونهایی که خوندید امتیاز بدید و دربارهشون یادداشت بنویسید. میتونید کتابهاتون رو در قفسههای مختلف دستهبندی و مطالعهتون رو مدیریت کنید. بهخوان یک شبکهٔ اجتماعیه پس میتونید دوستانی پیدا کنید و نظر اونها رو هم دربارهٔ کتابها بدونید. میتونید در چالشها شرکت کنید. خودتون رو به چالش بکشید و کتابخوانی رو به یک عادت هرروزه و با کیفیت تبدیل کنید. همچنین میتونید عضو باشگاههای کتابخوانی بشید و کتاب دلخواهتون رو گروهی مطالعه کنید.
1403/8/12
حقیقت امکان حضور همهشون در پیشنهادی وجود نداره و با بررسی مرتب و روزانه انتخاب میشن.🌱
1403/8/12
ممنون از شما که با حضورتون این جامعهی ارزشمند رو تکمیل میکنید.💚😊
بله میدونم چی میفرمایید. اگر کمی فرصت لودشدن صفحه رو بدید، میتونید ببینید.😊
@szm_books
از لطف و همراهیتون خوشحالیم. تشکر.😊💚
سلام.
ممنون از شما که همراهمون هستید.😊🌱
اگر قبلا انجمن یا گروه کتابخوانی حضوری یا مجازی داشتید و در حال حاضر افرادی که دوست دارید با هم کتاب بخوانید در بهخوان هستند، میتونید به ما اعلام کنید تا بهتون دسترسی ایجاد باشگاه کتابخوانی بدیم.🌱 در ادامه هم با پشتیبانی میتونید در ارتباط باشید.
1401/8/14
خواهش میکنم.😊🌱
@Alaviii
1401/8/14
سلام.🌱
ممنونیم از توجه و همراهیتون.
چشم. در تلاش هستیم برای بهبود.🌱😊
خیر در این راستا اعلانی دریافت نمیکنند.😊
بله بله در دستور کارمون هست.😊💚
محدودیت خوب نیست ولی بودن گزینهش و داشتن انتخاب شخصی میتونه خوب باشه.😊البته که هنوز میتونید محتوای فردی که محدودتون کرده رو ببینید. فقط نمیتونید باهاش تعامل (پسندیدن و نظردهی) داشته باشید.🌱😊
ممنون از توجه و همراهیتون.
خوشحالیم که راضی هستید.😊🌱
ممنونیم از توجهتون.😊💚