مهدی زارعی مهدی زارعی دنبال کردن @aryA025 2 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(63 کتاب)0امتیاز دنبال کردن8یادداشت52امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 63 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها مهدی زارعی 2 روز پیش همیشه شوهر فیودور داستایفسکی 3.7 22 برای من برخلاف نظراتی که درباره اش خوانده ام بسیار قشنگ و جذاب بود و از خواندنش سیر نمی شدم 0 0 مهدی زارعی 2 روز پیش کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 218 خیلی زیبا بود داستان یک ریتم آروم و روانی داشت که از گوش دادن بهش سیر نمی شدی ( صوتی این کتاب رو گوش کردم، فوق العاده بود) داستان درس و دیدی نسبت به انسان، دنیا و زندگی می دهد که خیلی بار ارزش است. 0 0 مهدی زارعی 2 روز پیش میدگارد؛ نفرین مهتاب جلد 4 احمدرضا صالحی سیف آبادی 4.5 3 همچنان داستان مهیج و جذاب.... 0 0 مهدی زارعی 1403/5/31 ماشاءالله خان در بارگاه هارون الرشید ایرج پزشکزاد 3.3 28 کتاب جذاب، سرگرم کننده و با مزه 0 0 مهدی زارعی 1403/5/31 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 452 کتاب صوتی رو گوش دادم واقعا فوق العاده بود 0 0 مهدی زارعی 1403/5/31 آتور (آتش) مهیار رساطلب 4.8 1 سرگرم کننده بود، سرعت داستان خوب بود، اضافه گویی نداشت در کل بعنوان یک رمان فانتزی، کتاب خوبی است 0 0 مهدی زارعی 1403/5/31 بوسه ی خداوند = The kiss of God فرشاد میرشکاری سرکره 5.0 1 کتاب آخرالزمانی .... 0 0 مهدی زارعی 1403/5/31 بیداری در خواب مجید آذرشاهی 5.0 1 اگر علاقه دارید یک اثر فلسفی با چاشنی فیزیک کوانتوم بخوانید این کتاب از دست ندید😉 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.