امیر مجیدی تاریخ عضویت:اردیبهشت 1401 امیر مجیدی دنبال کردن @ammajidi 0 دنبال شده 5 دنبال کننده سرکتابدوست(132 کتاب)0امتیاز دنبال کردن8یادداشت127امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 132 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 160 کتاب یادداشتها امیر مجیدی 1401/3/6 وداع با اسلحه ارنست همینگوی 3.5 52 من نسخه ی چاپ ۱۳۴۷ به قبل نشر شعله رو خوندم ولی بنظرم خیلی جاها نویسنده با ساده گذشتن از اتفاقای مهم سعی در نشون دادن اثرات جنگ و سرنخ دادن به ما میشد و این جالبه 0 4 امیر مجیدی 1401/2/17 بیروت 75 غاده السمان 3.6 18 بنظرم بی اندازه عمیق و فکر شده بودن جملات و روح سنگین و قوی ای بر داستان حاکم بود. حتما توصیه میکنم. 0 7 امیر مجیدی 1401/2/17 عوضی ژوئل اگلوف 3.1 11 موضوع جالب و طنزش بعضی جاها خوب بود و ترجمه خوبی داشت که خوانشش رو راحت میکرد ولی خب در کل برای من حوصله سر بر بود الان. شاید بعدا بیشتر خوشم بیاد 0 5 امیر مجیدی 1401/2/17 بی قراری زولفو لیوانلی 4.0 7 بی نظیز جرعه ای درد بنوشیم و انسان بمانیم. 0 0 امیر مجیدی 1401/2/17 یک انسان، یک حیوان ژروم فراری 3.9 6 در عین حجم کم ، خیلی سنگینه جابه جایی های بین زمان ها به جذابیتش اضافه میکنه و راستش فکر میکنم باید دوباره بخونمش ... 0 0 امیر مجیدی 1401/2/17 آخرین دختر نادیا مراد 3.7 7 We all need to know what happened and they are humans like us, we all could be Nadia or ISIS ... 0 0 امیر مجیدی 1401/2/17 مومیا و عسل (مجموعه داستان) شهریار مندنی پور 3.8 2 3.7 0 3 امیر مجیدی 1401/2/17 شب لیسبون اریش ماریارمارک 4.0 2 مدتها بود از داستان فراری و به ناداستان پناه برده بودم اما این رمان به زیبایی روی تمام ناداستانهایی که خونده بودم سوار شد و هیچ وقت از خوندنش سیر نشدم و واقعی نبودنش دلم رو نزد. ترجمه قوی و گیرا بود ولی خب تاثیر سانسور بنظرم حس میشد 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.