محدثه محمودی

محدثه محمودی

@_m_.mahmoudi

14 دنبال شده

4 دنبال کننده

بیشتر از آنچه می‌خوانید، فکر کنید. اگر به صِرف خواندن عادت کنید، در بین متن‌ها و سطرها محدود می‌شوید، آن‌وقت نوآور نمی‌شوید.
-سید محمدباقر صدر

رفته بودم برای تولد دوستم کتاب هدیه بگیرم. مجذوب جلد کتاب شدم و خریدمش. گاهی پیش می‌آید کتابی را فقط بابت جلدش بخرم/امانت بگیرم. خداروشکر، تا حالا همهٔ تجربه هایم از این انتخاب های ظاهربینانه، خوشایند بوده. این یکی را قبل از خواندنش، مطمئن بودم. وقتی در توضیحات کتاب می‌نویسند: «به روایت همسر شهید»، یعنی داستان از دنیای پر نقش و خیال دخترانه آغاز می‌شود، با سختی هایِ سختْ باورکردنی ادامه می‌یابد، با دل‌نگرانی ها و آیهٔ الکرسی های زیر لب، می رساندت به نقطهٔ پایان. به خونِ ریخته شده بر خاکِ مرد، و اشکِ پنهان شده زیر چادر زن.
این طرفِ زنانهٔ داستان، عجیب دوست‌داشتنی‌است.
در عین کم‌حجم و روان بودن، روایتْ کامل و بی‌نقص است.

پ.ن: جالب ترین قسمتش برای من، توصیف پایگاه هوایی شهید دوران شیراز بود. روزهایِ خوبِ داستانِ خانم محمودی. در آن خیابان، انگار من هم صورتم را از پنجرهٔ ماشین بیرون آورده بودم، می‌خواستم تا می‌توانم نفس بکشم؛ نفس های بلند و عمیق...

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

بریدۀ کتاب

نبرد ما با اسرائیل، ادامهٔ نبرد امام حسین است. آنان دربارهٔ حسین می‌گفتند: «خرج عن حده فقتل بسيف جده» (او از حد و حدود خود تجاوز کرد و با شمشیر جدش کشته شد). این حكمی بود که در محکمه برای امام حسین صادر کردند. می‌گفتند: چرا عصیان می‌کنی؟ چرا نمی‌گذاری مردم شادمان باشند؟ چرا نمی‌گذاری مردم نماز بگزارند و روزه بگیرند؟ حج به جای آورند و زکات بپردازند؟ ای حسین، چرا این کار را می‌کنی؟ از این همه نبرد و درگیری چه می‌جویی؟ من آمده‌ام تا به شما هشدار دهم که اسرائیل هم همان حرف را می‌زند: بیایید با هم زندگی کنیم، بیایید با هم زندگی مسالمت‌آمیز داشته باشیم!. آیا این حرف‌ها از دولتی که بر اساس اشغالگری و تعدی و طمع و زیاده‌خواهی برپاست، پذیرفتنی است؟ اسرائیل می‌گوید: ما بالاتر از دیگر انسان‌ها هستیم. همهٔ آدمیان باید تحت سلطهٔ ما باشند.پس، این نبرد امام حسین در عصر ماست. ما چیزی را از سلسلهٔ نبرد حق و باطل جدا نمی‌کنیم، چنان‌که به حسین در نبردش با یزيد می‌گوییم: «السلام عليك يا وارث آدم صفوة الله.»

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.