ZahrA ZahrA دنبال کردن @ZahraafshaR 8 دنبال شده 19 دنبال کننده سرکتابدوست(133 کتاب)840امتیاز دنبال کردن52یادداشت82امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 133 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 14 کتاب یادداشتها نمایش همه ZahrA 1403/12/28 جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند (رمان) دیلیا اوئنز 3.8 51 توصیفات تالاب و زندگی و رشد و احساسات کیا خیلی طرف سنگین تر و جذاب تری برای من بود تا قسمت جنایی داستان . داستانای جنایی هیجان زیاد و باعث کنجکاویه ی بالایی میشن که خواننده هم هی در حال حدس زدن باشه هی سرنخ های داستانو بالا و پایین کنه قسمت زندگی دختر مرداب انقدر بیشتر جذابیت داشت که حتی زیادم مهم نباشه چیس خودش افتاده یا کسی هلش داده تا آخرشم حتی خود کیا برام دوست داشتنیو با اهمیت بود 0 0 ZahrA 1403/12/12 بهترین شکل ممکن مصطفی مستور 3.6 35 بهترین شکل ممکن کدومه جایی که آرزومونه باشیم یا جایی که هستیم؟کدومش در نهایت به بهترین شکل ممکن پیش میره؟؟؟ 0 0 ZahrA 1403/12/2 بیگانه آلبر کامو 4.0 214 هدف داستان و نتیجه ای که میخواست بگیره برام دوست داشتنی بود خیلی ساده بگم اینکه کسی مواجه ش با یه اتفاق با ما متفاوت باشه هیچ اجازه ای به ما نمیده و توجیحی نداره برچسب زدن بهش و مسئله اینه که خودمون انتقاد می کنیم ولی خیلی جاها فاعل این کاریم 0 1 ZahrA 1403/12/1 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 138 اولین کتابی بود که از داستایفسکی میخوندم قلم جدیدو عجیبی بود ولی داستان : آدمایی که خودشون بی عیب نیستن و پر از تاریکین به جای درمان تاریکیا ،خودشونو با ایراد گرفتن و نشون دادن کبر غرورشون به دیگران راضی می کنن باید اینکه احساس پیشمونیو نشون داد ولی این افراد باز هم برگردن باز هم رفتار مشابه انجام میدن. 0 1 ZahrA 1403/11/30 بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 114 جلد و عنوان کتاب بیشتر احساس افسردگی میده تا داستان جنایی ولی متن کشش داشت و پایان جالبی داشت 0 1 ZahrA 1403/9/20 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 161 پیرمرد فکر میکنه تنهاست فکر میکنه داره با خودش حرف میزنه چون انقدر تصویرسازیه کتاب قویه توی خواننده لحظه لحظه گوشه ی قایق پیرمرد نشستی و ناظر و شاهد تک تک تلاشا رو رنج و یکی به دو و شادیه پیرمردی ..... 0 4 ZahrA 1403/9/8 چراغ سبزها متیو مک کانهی 4.0 14 برعکس موقع خرید این کتاب نه به نویسنده توجه کرده بودم نه به ژانر کتاب بعد سه سال که همینجوری بین کتابای نخونده بود همینجوری یهو برش داشتمو شروع کردم متوجه نویسنده شدم و خیلی کتاب جالبی بود دیدگاهی که نسبت به زندگی از اول تا آخر کتاب به تدریج تغییر می کرد و انگار کاملتر می شد همراهی ش برام جذابیت داشت .من خوشحالم بابت خوندن این کتاب 0 1 ZahrA 1403/9/6 راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها داگلاس آدامز 3.9 29 طنز و نقد اجتماعی که بر پایه تخیل توی یه فضا و جهان دیگه میزان تخیلاتش خیلی جالب بود ولی به همون اندازه انقد زیاد بود که یاگه یه لحظه حواست پرت میشد رشته کلام از دستت می رفت ولی جالب بود ممنون از مترجم برگردوندن این همه تشبیه و طنزو تخیل خیلی کار سختیه 0 3 ZahrA 1403/9/6 اعترافات در ساعت 7:45 لیزا آنگر 3.4 6 یه معمایی ساده بود که فهمیدنشم هیجان خاصی نداشت شاید اگه به گذشته ی پاپ می پرداخت جذابش میکرد 0 2 ZahrA 1403/8/20 انجمن ارواح غمگین لیز مدینگز 3.9 57 خوبه آدم کساییو پیدا کنه که خیلی دورن خیلی حتی ممکنه غریبه باشن ولی شبیه تو باشن باعث شادیه که بفهمی تنها نیستی کسایی شبیهت هستن حتی تو داشتن یه غم.... 0 4 ZahrA 1403/8/1 نهمین روز از ماه نوامبر کالین هوور 3.7 39 روند داستانو دوست داشتم که همه ی فصلاش تو یه تاریخ می گذشت نه دیروزش نه حتی فرداش دقیقا روز نهم ماه نوامبر هیچ خلا و کمبودیم نداشت این چارچوب داستان، که از کالین هوور بر میاد . ولی تو کتابای کالین هوور تو سطح دو قرار میگیره. 0 2 ZahrA 1403/7/23 مهمان شبانه هدر گودنکاف 3.3 8 سه تا راوی متفاوت داشت که اوایل داستان ربطشون بهمو متوجه نمیشیم ولی رسیدن سه تاشون به یه نقطه ی مشترک که زماناشونم متفاوت بود خیلی جالب بود فقط به انگیزه ی قاتل باید به نظرم بیشتر پرداخته میشد.... 0 2 ZahrA 1403/6/13 و من دوستت دارم فردریک بکمن 3.9 59 نامه ی یه پدر به پسرشو می خونید مثله کتاب هر روز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود کتاب با قطر کم ولی پیام مهم و عمیق. 0 2 ZahrA 1403/6/12 تاکسی سواری سروش صحت 3.2 46 من دوست داشتم داستانارو وادارم میکرد فکر کنم به تک یا تک تک معنای ی که می تونست داشته باشه 2 11 ZahrA 1403/6/12 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 77 حال خوب کن💙 0 9 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 20 روز پایان چالش : 2 روز دیگر % 90 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب ZahrA 1403/8/30 گل و نوروز؛ عاشقانه ای از خواجوی کرمانی شهروز بیدآبادی مقدم 3.6 4 صفحۀ 29 "سفر بخشی از کتاب زندگی است.آن ها که سفر نمی روند تنها یک بخشی از این کتاب را خواهند خواند." 0 34 ZahrA 1403/7/23 مهمان شبانه هدر گودنکاف 3.3 8 صفحۀ 387 "بعضی وقت ها بی خیال شدن چیز خوبیه.بعضی وقت ها تنها کاریه که می تونی انجام بدی." 0 2 ZahrA 1403/6/15 و من دوستت دارم فردریک بکمن 3.9 59 صفحۀ 47 آدم های خوشحال چیزی از خودشان باقی نمی گذارند. به خاطر خودِ زندگی، زندگی می کنند. 0 6 ZahrA 1403/6/15 و من دوستت دارم فردریک بکمن 3.9 59 صفحۀ 28 می دانم آرزو داشتی کاش یک پدر معمولی داشتی.کسی که این قدر مسافرت نکند،مشهور نباشد،کسی که فقط خرسند به دو چشمی باشد که به او دوخته شده بود:چشمان تو. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.