یاسر مبینی مقدس

یاسر مبینی مقدس

@YaserMobini

15 دنبال شده

17 دنبال کننده

من عاشق کتابم و تصویرگری به ویژه کمیک استریپ☺داستان های کوتاه می خوانم و نقاشی می کشم.
"بعضی" از کتاب‌هایی که از خردسالی و کودکی تا الان خوانده ام و کتاب هایی که از این به بعد می خوانم در قفسه ی بهخوان می گذارم.
کانال نقاشی من در پیام رسان ایتا @naghashihayeyaser

نمایش همه
        به نظرم شاید سه کتاب دایره المعارف قهرمان های ایرانی  به  درد بچه های دبستان و دوره اول دبیرستان بخورد.😎
 متن کتاب روان و خوشخوان بود و زود تمام میشد ولی تصویرگری جذابیت کمتری داشت.
کتاب دایره المعارف ۱ : افسانه‌های باستان:
از کتاب خوشم آمد و دوست دارم همه ‌ی جلدهایش را بخرم. اما من این کتاب را از کتابخانه عمومی امانت گرفتم .
در این کتاب ، در مورد بعضی از شخصیت‌های شاهنامه فردوسی هم مطلب نوشته شده!😱
داستان‌های کتاب ، خلاصه و کوتاه شده بود و هر شخصیت با یک داستان معرفی شده بود.
فهرست شخصیت های کتاب افسانه‌های باستان :
۱_کیومرث       ۲_سیامک       ۳_هوشنگ      ۴_تهمورث       ۵_جمشید     ۶_ فریدون       ۷_ کاوه      ۸_ایرج        ۹_منوچهر         ۱۰_آرش        ۱۱_زال   ۱۲_رودابه و زال      ۱۳_رستم       ۱۴_سهراب          ۱۵_گردآفرید       ۱۶_سیاوش        ۱۷_بیژن و منیژه        ۱۸_اسفندیار

در ادامه بگم که
دایره‌المعارف قهرمان های ایرانی  دو جلد دیگر هم دارند :  ۲- قهرمان های افسانه‌های زن ها و دخترها    ۳- قهرمان های افسانه‌های عامیانه
بزودی دوباره میام 👋🏻
تصاویر یکی از فصل های کتاب؛ فصل رستم که در آخرین مرحله‌ یعنی مرحله هفتم ، رستم و رخش همراه اولاد  به ارژنگ دیو و دیوسپید و دیوها حمله کردند و جنگیدند.☝🏼

کتاب  خوبیه  ولی به نظر کمی ترسناکیه. متن کتاب ، روان و خوب  بود . تصویرگری کتاب رو دوست داشتم ، بی نظیر بود.
این کتاب  برای بچه های کلاس  پنجم و ششم ، جالب است.

خلاصه کتاب :
هیرسا دیر به محل کار رسید. اما اتفاق وحشتناکی افتاده بود ، خبر های بدی شنید : 《 دشمن به شهر خونیرث در کشورشان حمله کرده و مردم را می کشد ، ...》سه سال بعد ، هیرسا  فرمانده  جنگاوران  مرز خونیرث بود و با یارانش ( تیلاو ، ژیران و آسو) از آنجا دفاع می‌کردند و مقابل سرباز ها و فرماندهان دشمن ( ریگال و لوی ) می‌جنگیدند . لوی و سربازانش کشته شدند. و پایگاه دشمن به اسم چشم شیر نابود شد. این باعث شد که هیرسا و جنگاورانش پیروز شدند. ولی ریگال مثل گرگی زخم خورده  فرار کرد  اما بعدا دوباره به خونیرث حمله خواهد کرد. ...

شخصیت های این داستان:
هیرسا ( فرمانده جنگاوران خونیرث)
تیلاو (دوست هیرسا)
آسو  (سرباز هیرسا)
ریگال  ( دشمن هیرسا)
دانشمند ( رئیسش : ریگال)
لوی (دوست ریگال)
ژیران (دوست هیرسا)
صدرا ( شهردار خونیرث)

اگر تو  هم دلت می‌خواهد  کمیکایی  شوی بیا اینجا..👆🙂

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

کتاب خیالی, عجیب و شاید باور نکردنی بود.  اما  فوق العاده هم نبود. تصویر های کتاب ، معمولیه ولی بعضی از تصویرها ، مسخره هستند!
من فکر می‌کنم  بهتر است به جای  ۹+ سال ،  ۷+ سال  کتاب را بخوانند.  چون ساده است و چند خط بیشتر متن ندارد.

《ایویند تورشتر  ،  اهل کشور نروژ است در  پایتخت نروژ  زندگی می‌کند و  هنرمند طراح  در  زمینه‌ی تصویرگری ، خلق  کتاب های کمیک ، نویسنده و پدیده آورنده ی  تعداد زیادی  کتاب تصویری است.
 کتاب سوراخ ، جایزه ی زیباترین  کتاب کودک  نروژ  را  در  سال میلادی ۲۰۱۳  دریافت کرده  است!》

مهم ترین نتیجه ی کتاب  سوراخ ؛
ایویند تورشتر  می‌گوید :  ما باید در زندگی ، تلاش کنیم تا همه چیز به بهترین شکل ممکن و بانظم و ترتیب  انجام شود.  اما این را هم باید قبول کنیم که هر چقدر در انجام کارها دقت داشته باشیم ، باز هم جاهای خالی ( سوراخ ) باقی می ماند که می‌شود  آنها را پذیرفت و به زندگی ادامه داد ؛ قبل از اینکه این جاهای خالی ما را از ادامه ی حرکت باز دارد.

شروع داستان کتاب :
حیوانی شبيه موش صحرایی  ،  دوست دارد  در  خانه‌ی‌ جدیدش زندگی کند. روی دیوار خانه یک سوراخ می بیند و ... .

راستی، در این چاپی که من خوندم سوراخ کتاب هم جای درستی نبود یعنی تصویرگری کتاب هم اشکال داشت و سوراخی که ایجاد کرده بودند در بعضی صفحات در جایی که باید باشه نبود.

کتاب عالی و عجیب و خنده دار ی بود.
این کتاب  برای  بچه های بالا‌ی ۸، ۹ سال مناسب و خوب است که خودشان بخوانند
 تصویر‌هایش  سفید و سیاه  اما به نظرم فوق العاده هستند
خانه های درختی جلدهای بعد دارای طبقات بیشتر و  از خانه‌ درختی  ۱۳ طبقه ‌ پیشرفته تر هستند.(از غیب خبر آوردم براتون🤣)
من دوست دارم همه‌ی کتاب های خانه‌ درختی رو  بخرم.😁

ماجرای  این کتاب《ماجرا های اندی و تری در  طبقه‌دار ترین خانه درختی دنیا》🌳🛖
 دو دوست 👦🏻👱🏻، نویسنده و تصویرگر که با هم خانه درختی می سازند و زندگی می‌کنند. ناشرشان ، آقای غول‌دماغ👃🏽  دستور داد  اندی و تری  با هم کتاب های جدید بنویسند تا چاپ بکنند. اما تری تنبل است و به حرف های ناشر خوب توجه نمی کند وکلی کارهای عجیب در آن خانه انجام می دهد. اندی سعی می‌کند بازیگوشی های تری 😈را تحمل کند. ولی دردسر های باور نکردنی و عجیب و غریبی برایشان اتفاق می‌افتد ؛ ...🤯😅🤩🤑🤕🥶🥵🥳😎☠💀👾👻

👆🏼نقاشی یکی از فصل های کتاب، فصلی که میمون های شیطون حمله می‌کنند به خانه درختی اندی و تری ، وسایل های آنها را خراب و کثیف می‌کنند!🐵🐵🐵

سلام
کتاب خوبی بود با  تصویرهایی که  سفید و سیاه هستند ولی قشنگ و فوق العاده.  نویسنده و تصویرگر یک نفر هستند.  این کتاب  برای کودکان و شاید نوجوانان مناسب است مثلا تا ۱۰ یا ۱۱ سال 📖

لوکا  بچه‌ی شاد و شنگولی است. او کیک می پزد 🍰که ناگهان برق می‌رود برای همین می‌رود بیرون تا با دوستانش( رابرت🧑🏾( همسایه جدید) و آنیکا👧🏻( رفیق قدیمی)) بستنی  بخورند. تازه کفش هایی را که خیلی دوست دارد هم پشت ویترین تماشا می‌کند. او تصمیم گرفته پول‌هایش را جمع کند تا کفش‌ها را بخرد. اما می‌بیند قیمت کفش‌ها خیلی بالا رفته است. ناراحت  می‌شود اول دلیلش  را متوجه نمی‌شود اما بعد مادرش توضیح می‌دهد که ذخایر نفت دنیا 💵☢دارد تمام می‌شود و برای همین خیلی هم گران شده و قیمت کالا های وارداتی هم بالا رفته است. لوکا به فکر راه حل می‌افتد. با لوکا و دوستانش  همراه شوید و ببینید چه کار های جالبی انجام می‌دهند تا دنیا را نجات دهند. 🌐🏞......

👋🏼👇🏼 در تصویر زیر ، لوکا و گورد( یکی از همسایه‌های قدیمی) در حیاط ‌خانه‌ی‌گورد ، یاد گیری را شروع  می‌کنند.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

لیست‌های کتاب

نمایش همه