Sadaf_Sp Sadaf_Sp دنبال کردن @Sadafsp 10 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(84 کتاب)18امتیاز دنبال کردن1یادداشت85امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 84 کتاب در حال خواندن 10 کتاب خواهم خواند 37 کتاب یادداشتها Sadaf_Sp 1403/10/13 آخرین اغواگری زمین مارینا تسوتایوا 3.8 4 جوری کتاب برام دلنشین و عزیزه که به سختی میگذارمش زمین و هایلایتر و مداد از دستم نمیافته. از هر صفحه میشه چند جملهی مهم ذکر کرد و از هر جملهش هزار مثال در دنیای فعلی هنر میاد پیش چشمم. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها Sadaf_Sp نامهها 13 کتاب کلمههایی برای دیگری 0 2 Sadaf_Sp از عشق خواندن و از عشق شنیدن 3 کتاب آی عشق! آی عشق! چهرهی آبیات پیدا نیست... 0 1 بریدههای کتاب Sadaf_Sp 6 روز پیش طبیعت بیجان با صدف ها و لیمو مارک دوتی 3.6 5 صفحۀ 20 اندیشیدن بر چیزها، این است کارِ نقاشِ طبیعت بیجان-و کارِ شاعر. هر دو هنرمند نیازمندِ واژگانی ملموساند، نیازمندِ قاموسی دنیویاند. زبانِ ایدهها ذاتاً زبانی است وهمگون و عاری از جوهرهی چیزهای دنیوی، آن ظرفهای احساس و تجربه، حافظه و زمان. اشیایی که با ما سخن میگویند، این حضورهای مادی، راهنمای مایند. چرا بایست وقتِ تولد چندوچون عشقورزی به جهان را از بر باشیم؟ ما بارها و بارها به چنین حجتهایی نیاز داریم. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.