Orkideh Orkideh دنبال کردن @Orkideh 42 دنبال شده 16 دنبال کننده کتابدوست(40 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 40 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Orkideh 1403/12/29 آشنایی با قرآن جلد دو جلد 2 مرتضی مطهری 4.7 0 صفحۀ 110 از نظر قرآن مجید، شر و باطل اصالتی ندارد بلکه زائده ای است که به طفیل حق پیدا شود. مثل سایه و نور یا ظلمت و نور که هر دو هستند ولی ظلمت در مقابل نور اصالتی ندارد؛یعنی ما دو واقعیت نداریم که از دو منشا مختلف سرچشمه گرفته باشند، یکی نور باشد و دیگری ظلمت، بلکه اصل نور است و آنجا که نور نیست ظلمت است نه اینکه آنجا که نور نیست چیز دیگری ضد نور وجود دارد. 0 0 Orkideh 1402/8/17 شما که غریبه نیستید هوشنگ مرادی کرمانی 4.4 57 صفحۀ 235 صفحه ی سفید کاغذ بهترین کسی بود که حرف هایم را گوش می کرد، گوش می کرد و گوش می کند. صفحه ی سفید کاغذ مسخره ام نمی کند. چیزهایی که می گویم تو دلش نگه می دارد. چیزی را به رخم نمی کشد. آزارم نمی دهد. دلسوزی بیجا نمی کند. خجالتم نمی دهد. نیش نمی زند. پدر، مادر، خواهر و برادر و همه ی کسم است. مرا به گذشته می برد، به آینده می برد، به خیال هام می برد. 0 6 Orkideh 1402/6/27 تان جی ها (4) تد سندرز 5.0 0 صفحۀ 47 ایپرل با لحنی رویاگونه گفت:《جهان مجموع همه ی داستان هاست که به هم بافته شده اند.》 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.