نیلوفر دینمحمدی نیلوفر دینمحمدی دنبال کردن @Ndinmohamadi 15 دنبال شده 26 دنبال کننده کتابدوست(121 کتاب)47امتیاز دنبال کردن دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی ☺️📖📚 4یادداشت29امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 121 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 13 کتاب یادداشتها نیلوفر دینمحمدی 1403/2/6 جوجه اردک زشت درون دبی فورد 3.8 4 عالی و عالی و عالی 0 1 نیلوفر دینمحمدی 1402/12/12 مادر خوب مادر بد: بحثی پیرامون وجود احساسات متناقص در روابط مادر و فرزند نهاله مشتاق 4.2 9 به شدت به مادرانی که تازه صاحب یه کوچولو شدند پیشنهاد میکنم این کتاب کم حجم رو بخوانند. برای مادرانی که به خاطر احساساتشون در این مدت عذاب وجدان دارند و یا احساس میکنند مادر به اندازه کافی خوبی نیستند. 0 1 نیلوفر دینمحمدی 1402/10/26 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 28 برای زمانی که در رنجی نا امید کننده و مزمن هستید و احساس میکنید از آن گریزی نیست، این کتاب را برایتان توصیه میکنم. 0 6 نیلوفر دینمحمدی 1402/10/25 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 282 خیلی کتاب غمگین و زیبایی بود. در عین اینکه آدم حین خواندن کتاب لبخند روی لبهاش میاد اشکش هم جاری میشه. 0 0 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.