صـآدْ تاریخ عضویت:خرداد 1403 صـآدْ دنبال کردن @Ms_saadeqi 42 دنبال شده 33 دنبال کننده کتابدوست(92 کتاب)346امتیاز دنبال کردن11یادداشت96امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 92 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 31 کتاب یادداشتها صـآدْ 3 روز پیش گورشاه: مردگان قلعهی سیاه جلد 5 سیامک گلشیری 4.0 3 حقیقتا به عنوان یک رمان نوجوان و تخیلی قشنگ بود. پر از ماجراجویی و اینکه هی بخونی ببینی اخرش چیمیشه در واقع این ۵ جلد توی ۲ روز تموم شد🙋🏻♀️ من سه جلد اخر رو توی ۱ روز خوندم در کل قلم این نویسنده رو دوست دارم. 0 2 صـآدْ 6 روز پیش گورشاه: دختران گمشده جلد 1 سیامک گلشیری 3.5 8 همونجوری که تصور داشتم واقعا جذاب بود. پل زدن اقای گلشیری به داستان ۵ جلدی خونآشام واقعا زیبا بود. جذاب بودنش به این ها ختمنمیشه، اینکه نویسنده خودش توی داستان نقش داره واقعا ستودنیه. شاید بگید این کتاب برای نوجوان هست، چرا تو میخونی؟ چطوری؟ من خوبم شما چطوری؟ 0 1 صـآدْ 1404/1/14 یوما مریم راهی 4.0 21 زیبا به غایت لطیف و دل نشین. اما جای تعجب است، با توجه به اینکه بپذیریم از روی خیال بوده معاشرت حضرت خدیجه سلام الله و رسول خدا، اما پذیرفته نمیشود که بانو خدیجه قبل از ازدواج به رسول خدا بگوید نور دو دیده، حداقل از نظر من به هیچ عنوان پذيرفته نمیشود. به هرحال نوشتن معاشرت دو بزرگوار از روی خیال حدی دارد، که متاسفانه در بعضی جاها از حد گذر کرد. 0 4 صـآدْ 1404/1/13 فرشته ای در برهوت مجید پورولی کلشتری 3.8 41 یه داستان کوتاه راجع به شیعه و اهل سنت، کوتاه اما واقعا قشنگ بود 0 6 صـآدْ 1404/1/11 داستان های واقعی (خاطرات نمازی) محمود مظفر 2.0 1 هیچ ارتباطی با کتاب نگرفتم، عميقا جذاب نبود... فکر میکردم چون راجع به نماز و تاثیرات نماز هست میتونه جذاب و قشنگ باشه اما خب.. 0 1 صـآدْ 1404/1/9 باید دریایی باشد: زندگی نامه داستانی امام باقر (ع) محمود پوروهاب 3.5 4 بخش آخر که یک سری از سخنان امام باقر علیه اسلام هست، میشه گفت مهم ترین بخشه.. 0 2 صـآدْ 1403/12/22 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 115 کوتاه.. خیلی کوتاه تر چیزی که تو ذهنم بود. و اغلب زیبا و گاهی آموزنده. 0 2 صـآدْ 1403/12/9 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 215 کوتاه، عجیب، و تقريبا هیچ بود. 0 4 صـآدْ 1403/12/8 فاتح بازی دراز نوید صالحی 5.0 1 من در این بازه از زندگیم کتابی را خواندم که دلم برای شهیدی که سنم به دیدنش قد نداده، تنگ شد.. خیلی عجیبه. 0 4 صـآدْ 1403/4/17 پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 116 به قول آقای میمالفهِ، و عشق جوخهٔ اعدام است. 0 4 صـآدْ 1403/4/3 حانیه حامد عسکری 4.2 48 مرگ مفهومی عجیب است دختر؛ پرهیزگارت میکند صبورت میکند رامت میکند و دستت را میگیرد و تو را به جاهایی از اعماق وجود خودت میبرد که گمان نمیکنی شهر دلت ممکن است چنین گوشه ها و کوچه هایی هم داشته. باشد یادِ مرگ عصمت میآورد، حانیه. آدم به مرگ که فکر کند خیلی کارها را نمیکند، ما حواسمان نیست قرار است همه مان بمیریم. به این خیلی فکر کردم که من بمیرم تو بیشتر اذیت میشوی یا تو بمیری، من بیشتر اذیت میشوم؟ چه دنیای غریبی داریم.دحانیه! من مرگ را دوست دارم، ولی تو را بیشتر . تو را دوست دارم و دوست داشتن تو انگار به من حس جاودانگی میدهد. 1 8 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز پایان چالش : 11 روز دیگر % 63 چالش روزی 50 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها صـآدْ کتب شهید مطهری (ره) 32 کتاب مطالعه راجع به زندگی و مشتقات زندگی.. 1 14 بریدههای کتاب نمایش همه صـآدْ 1404/1/9 باید دریایی باشد: زندگی نامه داستانی امام باقر (ع) محمود پوروهاب 3.5 4 صفحۀ 101 فکر نکنید آنچه از خدا میخواهید زیاد است. آنچه پیش خداست، بیشتر از آن است که فکر میکنید. 0 2 صـآدْ 1404/1/6 باید دریایی باشد: زندگی نامه داستانی امام باقر (ع) محمود پوروهاب 3.5 4 صفحۀ 11 اکنون همراه کاروان به سوی شام میرفت. تا شام راه کمی نبود. چندین منزل راه و سختگیری مأموران حکومتی، توهین، تازیانه، ناله کودکان، گم شدن فاطمه کوچک در بیابان و ناله های بی امان زینب، آتش دل ها را شعلهورتر میکرد. خدا خواست که فاطمه کوچک در خارستان جا نماند و خود را به کاروان سوگوار برساند؛ وگرنه شاید زینب برای همیشه از نفس میافتاد. 0 2 صـآدْ 1404/1/1 فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) علی قهرمانی 4.4 20 صفحۀ 34 خدایا تو را به محبوبترین بندگانت قسم که به گنهکاران درگاهت رحم کنی خداوندا تو را به برترین بندگانت... بارالها! تو را به علی... 0 2 صـآدْ 1403/5/11 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 111 صفحۀ 70 ایمانِ ارزشمند، ایمان آگاهانه است، ایمان توأم با درک و شعور است، ایمانی است که از روی بصیرت، با چشم باز، بدون ترسِ از اشکال به وجود آمده باشد. 0 12 صـآدْ 1403/5/7 از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 4.0 25 صفحۀ 131 اساسأ خوشبختی و بدبختی ربطی به ازدواج ندارد. شما اگر در تنهاییتان آدم بدبختی باشید، ازدواج شما را به آدم خوشبخت تبدیل نمیکند. شما در صورتی میتوانید با ازدواج آدم خوشبختی شوید که در تنهاییتان هم، آدم خوشبختی باشید 0 7 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.