ماهلین:) ماهلین:) دنبال کردن @Mahlin_74 2 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(61 کتاب)0امتیاز دنبال کردن :) 12یادداشت49امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 61 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها ماهلین:) 1403/11/3 شهر ماه خونین زهرا سعیدزاده 3.8 9 این کتاب جزو مورد علاقه هام شد🥲🌿 وقتی خریدمش ؛ اصلا قرار نبود بخرمش هااااا گفتم چون نویسنده ایرانیه حتما یه رمان فانتزی ضعیف دستمه نباید زود قضاوت می کردم به شما هم همین رو میگم زود قضاوت نکنید؛ به خاطر ایرانی بودنش یا ارزون بودنش اصلا قضاوت نکنین بهترین کتابیه که اصلا>>> ذهن خلاقی که نویسنده داشته خیلی جاها باعث شده من دهنم باز بمونه یه کتاب فانتزی که خیلییییی بهتر از اون کتابای فانتزی خارجه که اکثرشون داره کلیشه ای میشه یعنی کتاب که تموم شد ؛ دوست داری بری بپری توی شهر ماه خونین ؛ با ساحره ها بجنگی و همراه آذر همه ی ماجراها رو تجربه کنی یعنی وقتی تموم میشه حس می کنی یه تیکه از وجودت کنده شده ؛ نیاز داری برگردی به شهر ماه خونین و بگی آهای ؛ درخت پیر ؛ کوتوله ؛ گرگ و گوزن و فلامینگو ؛ من برگشتمممممم:))))) 0 5 ماهلین:) 1403/11/3 مغازه جادویی جیمزرابرت داتی 3.7 78 کتاب خوبی بود و واقعا من رو به فکر فرو برد یعنی انگیزه زیادی پیدا کردم و به این باور رسیدم که می تونم انجامش بدم هرکاری که می خوام رو ؛ هر هدفی که دارم راه زندگی رو به صورت فلسفی(تقریبا)یاد میده داستان جالب و قشنگی داره ولی برای افرادی که تازه کتابخوانی رو شروع کردن اصلا خوب نیست چون نویسنده قلم قوی ای داره و ممکنه خواننده های تازه کار بعضی جاها متوجه متن نشن و خب بخش هایی که داستان زندگی خودش رو تعریف می کرد بیشتر دوست داشتم اما بخش آموزشیش به نظرم حتما به دردم می خوره کتاب خوب و قوی ایه✨ 0 43 ماهلین:) 1403/11/3 قصر قورباغه ها یوستین گوردر 3.7 2 کتاب خوبی بود اما برای رده سنی خیلی کم مناسبه یعنی برای منی که فانتزی های قوی می خونم واقعا بچگونه بود ولی فضای خیلی قشنگی داشت یعنی بچه ها از همون موقع که سن کمی دارن عاشق فانتزی میشن باهاش روند داستان سریع بود تا زودتر جمع بشه و بچه ها اذیت نشن ولی قرار نیست به خاطر اینکه به رده سنیم نمی خورد امتیاز کمی بهش بدم البته می دونستم بچگونه ست ولی خب...:) 0 1 ماهلین:) 1403/9/12 هزارتوی پن گی یرمو دل تورو 4.2 27 ادبیات قوی ؛ فانتزی دارک و تاریک ؛ متفاوت بودن کتاب ا بقیه فانتزی ها و فیلم داشتنش واقعا باعث شد که عاشق این کتاب بشم:) حتما بخونین🌿 0 0 ماهلین:) 1403/5/6 هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.1 96 واقعا بهترین کتابیه که تا الان از ژانر جنایی معمایی خوندم و واقعا می تونم بگم که فریدا توی این کتاب شاهکار کرده:) فریدای عزیز چرا هر دفعه قلمت بهتر میشه و بیشتر ما رو مبهوت می کنی؟😭🥹 بعد از بخش دی واقعا واقعا از فریدا ناامید شده بودم و کتاب همکار نظرم رو راجبش عوض کرد و به نظرم قلم خوبی داشت ولی... هیچوقت دروغ نگو یه شاهکار بی نظیر بود:) اصلا انتظار نداشتم اینجوری بشه و این اتفاقا و حقایق فاش بشه و ناگهان همه چی به هم مربوط در اومد🫠🫂 و به نظرم فریدا مک فادن قلم جادویی داره🙃 بچه ها حتما حتما بخونیدش🫀🩸 فقط بعد فصل چهل و هشتم شما دیگه اون آدم سابق نمیشید🙂🫂 0 1 ماهلین:) 1403/4/12 خواهر عروسکی بنجامین لودویگ 3.7 9 سلام سلام باز نیز من اومدم:) این کتاب رو از کتابخونه گرفتم و خوندمش به نظرم این کتاب خیلی کشش دادن و آخرش هم جالب نشد خب سرگرم کننده بود همین! برای رده سنی های ده الی دوازده شاید خیلی خوب باشه اما من زیاد نپسندیدم 1 2 ماهلین:) 1403/4/12 رنگو جاستین فونتز 4.5 1 کتاب خوبی بود و تک تک صفحه ها رو من حس می کردم🥲 یادآور خاطرات زیادی هم بود برام🌸 اون نیم ستاره که کم دادم به خاطر سانسور الکی آخرش بود اونجایی که رنگو با دهنش تیر رو به دهن بینز میده رو خب اینا کاری نکردن که همین چیز کوچیک رو سانسور کردن و باعث شد من از اون بخشش خوشم نیاد وگرنه خیلی کتاب عالی ای بود📚✨ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 ماهلین:) 1403/4/3 یک تکه زمین کوچک الیزابت لرد 4.1 34 کتاب عالی بود و من واقعا حس می کردم که همراهشون دارم زندگی می کنم 0 3 ماهلین:) 1403/4/3 جن های برج کبوترخانه منصور علیمرادی 3.8 2 کتاب واقعا عالی و سرگرم کننده ای بود که تموم احساس اونا رو احساس خودم می دونستم و انگار توی این سفر همراهشون بودم ولی به این علت بهش یه ستاره کمتر دادم چون پایان جالبی نداشت و مشخص نشد که چی شد و چه اتفاقی افتاد و خیلی ناگهانی از اونجا در اومدن و هیچی مشخص نشد و آخرش جالب نبود ولی واقعا کتاب جالبی بود 0 1 ماهلین:) 1403/4/3 نجات الاغ فاطمه دهقان نیری 5.0 1 بهترین کتاب کمدی😂😂😂 0 1 ماهلین:) 1403/4/3 داس مرگ؛ داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 69 یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم:))))) پیشنهادی>>> 0 2 ماهلین:) 1403/4/3 دختری که در اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.1 152 خبببب کتاب خوبی بود ولی خیلیییی جذاب نبود در حدی نبود که هیجانی برای ادامه اش داشته باشی و بخوای هرچه سریع تر ادامه رو بدونی روال خیلی آرومی داشت و زیاد مورد پسندم نبود 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها ماهلین:) کتاب های مورد علاقه؟🥹💚 4 کتاب کتاب های مورد علاقه ی من؟ لیست چیدم:) 0 2 بریدههای کتاب ماهلین:) 1403/4/26 داس مرگ؛ داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 69 صفحۀ 14 امید در سایه ی ترس ؛ قدرتمند ترین نیروی انگیزه بخش دنیاست:) 0 55 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.