ماهی تاریخ عضویت:تیر 1404 ماهی دنبال کردن @Mahiii7 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(6 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 6 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب ماهی 4 روز پیش بادبادک باز خالد حسینی 4.3 243 صفحۀ 1 در راه برگشت به خانه بغض ثریا ترکید فورد را کنار زدم و زیر چراغی در فرمونت نگهداشتم موهایش را از صورتش پس زدم و گفتم : « عیب ندارد ، کی اهمیت میدهد ؟ » داد زد :« خیلی بی انصافی است » «فراموشش کن . » « پسرهاشان می روند کلوپ شبانه برای خوشگذرانی و هزار کثافتکاری میکنند چند تا بچه حرامزاده پس میاندازند و هیچکس اوف نمیگوید . آه دارند مرد میشوند و تفریح میکنند من یک اشتباه کردم و همه حرف ننگ و ناموس میزنند . من باید آخر عمر داغ ننگ بخورم » با انگشت شستم اشک را از گونه اش درست بالای خال ، پاک کردم . 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.