زهرا محسنی فرد

210 دنبال کننده

پیشنهاد کاربر برای شما

نمایش همه

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

به‌خوان بسیار یار و همراه خوبیه و من تقریبا هرجا که نشستم ازش تعریف کردم و مردم رو به عضویت و استفاده تشویق و ترغیب کردم و حتی یک جایی هم که انتقادات غیرمنصفانه بهش می‌شد ایستادم و تو دهن اون آدم بی‌انصاف زدم.
اما واقعا یه نقصی داره که منو به شدت داره اذیت می‌کنه: به‌خوان رمان-داستان محوره. ینی چی؟ ینی یک پیش‌فرض پنهان داره که خوندن کتاب از صفحه ۱ شروع میشه و تا صفحه‌ی پایانی ادامه پیدا می‌کنه و اصلا چه معنی میده کسی بره از وسط بخونتش؟ ولی واقعیت اینه که من خیلی از کتابارو همینطوری می‌خونم و بسته به نیازم ترتیب فصول و بخش‌های یک کتاب رو عوض می‌کنم و حتی اونارو با فاصله‌ی زمانی زیاد می‌خونم. با توجه به این پیوسته بودن ثبت پیشرفت‌ کتاب‌ها، تقریبا از امکان مدیریت مطالعه‌ی کتابام محرومم و امیدوارم برای این چالش راه حلی اندیشیده بشه که هم به‌خوان کامل‌تر و بهتر از گذشته بشه و هم من بتونم رابطه‌ی مستمرم رو (به واسطه پاسخگویی به نیازهای فعلیم) باهاش حفظ کنم./ این کتاب که می‌بینید از ۱۴۰۰ تا الان مشغولش هستم و با فاصله‌ی زمانی طولانی بخش‌های مختلفش رو خوندم و اون ۹۰ صفحه‌ای هم که نخونده مونده مقداریش از وسط کتابه و مقداریش هم از انتهای کتاب. فعلا باید خودم حساب و کتاب صفحات نخونده رو دستی و روی کاغذ داشته باشم.../عنوان کتاب هم «اخلاق نیکوماخوسی» هست که به اشتباه نیکوناسی ثبت شده. اگر کسی که دسترسی داره این پیامو خوند بی زحمت نسبت به اصلاحش اقدام کنه😅