✨️Lilac ✨️

✨️Lilac ✨️

@Lilac_

24 دنبال شده

29 دنبال کننده

اولین باری که اسم این کتاب رو شنیدم از زبون کسی بود که سلطان کتاب‌خوانی می‌دونستمش پس بعدها که این کتاب رو تو نمایشگاه دیدم بی‌هیچ درنگی خریدم
اما ناگفته نماند که بعد خریدش نظرات خوب و بد زیادی دربارش شنیدم که گاها از خوندنش منصرف و برعکس گاهی مشتاقم کرد
خلاصه به همت یکی از دوره‌هایی که برگزار شد خوندن این کتاب رو شروع کردم و همین چند وقت پیش به پایان رسوندم

داستان توی فضای انقلاب رقم می‌خوره و درباره‌ی یه گروه از دانش‌آموزان یه مدرسه‌‌ است که ناظم بهشون ماموریت میده پخش‌کننده‌ی اعلامیه‌ها رو پیدا کنن
اینکه تو این راه چه اتفاقاتی براشون میوفته و قاطی چه ماجراهایی میشن رو می‌تونین خودتون بخونین :)

☀️ روایت به صورت اول شخص جمع بود چیزی که تا به حال تجربه‌اش نکرده بودم. اول ارتباط‌گیری سخت بود اما در ادامه خیلی ازش خوشم اومد
☀️ فکر می‌کنم به خوبی تونست دنیای خیال و واقعیت رو باهم تلفیق کنه و در نهایت هم به اهداف تربیتی و عقیدتی‌ای که می‌خواست رسید
☀️ توصیفات برای درک محیط خارق‌العاده و موجودات خیالی کافی بود
☀️اینکه از نماد افراد شاخص نام برد اما اسمی ازشون برده نشد هم نکته‌ی جالبی بود

🌙 می‌تونم بگم درک مفاهیم عرفانی ذکر شده کمی ثقیل بود و باید خیلی مغزت رو به کار می‌انداختی 😅
🌙 از اواسط کتاب به بعد تعلیق‌های که داشت مثل یه کلاف سردرگم بود و گاهی نمی‌دونستم به چه بازه‌ی زمانی‌ای از اتفاقات پرت شدم

باید بگم دلیل اینکه یکی از شخصیت‌ها درآخر خیلی برجسته شد برام قانع‌کننده بود و با اینکه انتهای داستان چیزی که فکر می‌کردم رقم نخورد اما واقعیت تلخه و باید پذیرفت که انتهای همه‌ی ماجراها اونطور که انتظار داریم پیش نمیره

بسم الله الرحمن الرحیم
اول از همه باید بگم جناب سندرسون واقعا یه نابغه‌ست. طوری که وقایع رو پشت وقایعی دیگه پنهان کرده بود واقعا فوق‌العاده بود.
قلمش هم خیلی تحسین‌برانگیزه.مخصوصا فضاسازی و توصیف‌هاش که خیلی زیباست.
البته در اینباره باید از مترجم هم تشکر کرد که معادل‌سازی‌ها و الفاظ مناسبی رو به کار برده.

باید بگم مبارزه‌های اوایل بخش اول کمی برام حوصله سر بر بود ولی اواخر این بخش واقعا میخکوبم کرد.
هرلحظه‌ی بخش دو یه چیزی برای جا خوردن و حبس کردن نفس داشت.
واقعا توقع نداشتم خیلی از اتفاقات بیوفته و حتی حدسشم نمی‌زدم. همینه که باعث میشه به سندرسون بگم نابغه.
خلاصه که داستان خیلی قشنگ تونست من رو تو خودش بکشه و همراهم کنه. احساساتم رو خیلی زیبا  تو دست گرفت و حالات مختلفی رو بهم چشوند.
فقط کاش مرگ و میرها رو یه کم با احساسات بهش می‌پرداخت. بعد اون مرگ‌های مهم حس می‌کردم فقط یه گوسفند قربانی شده 😐😂

خوشحالم که چنین چیزی رو خوندم. چیزهای زیادی ازش یاد گرفتم و باعث شد کمی بیشتر درباره‌ی موضوعات مهمی مثل سیاست فکر کنم.
مشتاقانه منتظر زمان آزادم که برم سراغ جلد بعد و ببینم چه چیزهایی در انتظار وین و دار و دستشه 🫠
از دوستانی که این کتاب رو بهم معرفی کردن هم خیلی ممنونم مخصوصا اونی که خودش می‌دونه 😂🫶

به نام خدا
اول از همه باید بگم قلم جذاب و ترجمه فوق‌العاده بود
کلمات خیلی زیبا کنار هم چیده شده بودند
مغزم رو خیلی درگیر کرد و احساسات متنوعی رو طی خوندنش تجربه کردم
به اونایی که اعصاب و قلب ضعیفی دارن پیشنهادش نمی‌کنم چون کم مونده بود خودمم مثل شخصیت‌ها روانی بشم 🙂🤌

روایت مختصری بود از یک زندگی مشترک که ما از انتها و پایانش خبر داشتیم
شخصیت اصلی (مرده) اوایل داستان نگاهی کاملا ضد زن، خودبین و مغرورانه داشت اما در انتها متوجه شد که اشتباه می‌کرده
حالا چرا نگاهش اینطور بود؟ خب من فکر می‌کنم داشت سعی می‌کرد با خرد کردن دختره انتقام خوار و ذلیل شدن‌های خودش در گذشته رو از دنیا بگیره
انگار نیاز داشت که ثابت کن ترسو و بی‌ارزش نیست

یکی از مهم‌ترین چیزهایی که توی کتاب بهش اشاره شد حرف زدن بود. زوج داستان درباره‌ی بزرگترین مشکلاتشون باهم حرف نمی‌زدن چه برسه به اختلافات کوچیکشون. انگار منتظر بودن یکی از آسمون نازل شه همه چی رو حل کنه 🙄
بنده به شخصه معتقدم اغلب مشکلات حل نمیشن چون هیچ کس برای حرف زدن پیش‌قدم نمیشه شاید اون مشکل یه چیز کوچیک و کم‌ارزش باشه ولی اگه تو دل بمونه و حل نشه به یه عقده‌ی بزرگ تبدیل میشه

در آخر باید بگم این اولین کتابی بود که از این نویسنده خوندم. قلم و ایده جذاب بود ولی اونقدر که اعصابمو به هم ریخت علاقه‌ام رو بدست نیاورده از دست دادم 🫠

باشگاه‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

✨️Lilac ✨️ پسندید.
آزادترین مرد جهان (بررسی زندگی مبارز محبوب و قهرمان عرب، سیدحسن نصرالله)

کشتی پهلو گرفته