hoseinhkh hoseinhkh دنبال کردن @8hkhy8 3 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(60 کتاب)0امتیاز دنبال کردن10یادداشت59امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 60 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها hoseinhkh 1403/2/12 منازعه فلسطین و اسرائیل تمرا اور 3.2 5 به لحاظ تاریخی خوب روایت کرده بود اما سعی در بی طرف بودن روایت باعث شده بود که از حامیان و همینطور اتفاقاتی که اندکی کمتر مستند بود یا شایعات اون برهه تاریخی روایت خوبی نداشته باشه. در کل ارزش خوندن داره 0 1 hoseinhkh 1403/2/5 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 179 روایت بسیار خوبی داشت و کاملا منو تو حس و فضا برد به انضمام اینکه کاراکتر رو الکی قهرمان سازی اضافه نمیکرد 0 0 hoseinhkh 1403/2/5 ملت عشق الیف شفق 3.4 205 اگر واقعی بود داستانش خیلی بهتر میشد... ولی قلم خوبی داشت 0 0 hoseinhkh 1403/2/2 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 161 درس بزرگ تاثیر زمان بر تلاش های ما در رسیدن به هر هدف و تغییر ارزش آنها توسط زمان. بغیر ازین درس بزرگ توصیف جزییات زیاد و اضافه که یا بیهوده بود یا از درک من خارج از جذابیت کتاب کاسته بود 0 1 hoseinhkh 1402/12/14 نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی 3.9 173 راجب کره شمالی دیدگاهم خیلی فرق داشت.خیلی سفرنامه نویسی آقای امیرخانی برام جذاب و القای کننده فضاهست 0 0 hoseinhkh 1402/12/14 من او رضا امیرخانی 4.2 171 رمان بسیار جذابیه و ذهن رو خوب درگیر خودش میکنه.و در حین داستان در نهایت ظرافت دیدگاه های نویسنده بیان میشه در ضمن به این فکر کنید که(او) کیه؟ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 hoseinhkh 1402/12/14 جانستان کابلستان: روایت سفر به افغانستان رضا امیرخانی 4.3 82 بر خلاف انتظارم بعد خوندن این کتاب دوست دارم یه دور به افغانستان سفر کنم.(البته این کتاب مال زمان قبل از ککومت طالبانه) 0 0 hoseinhkh 1402/12/14 چه کسی پنیر مرا برداشت؟ اسپنسر جانسون 3.5 39 نکته معمولی اما بسیار مهم و تاثیر گذاری در زندگی مارو مورد بررسی قرار داده بودن 0 0 hoseinhkh 1402/12/14 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 135 جالب بود برام بیشتر حال و هوای اجتماعی اون دوران برای قشر معمول جامعه و همینطور تحلیل های تخصصی و متواضعانه جناب آل احمد جذاب میکرد کتاب رو. 0 0 hoseinhkh 1402/12/13 ابوالمشاغل نادر ابراهیمی 4.4 40 خیلی برای من جذاب بود بیشتر برای کسایی که کتاب های دیگه استاد رو خوندن و علاقمند به زندگینامشون هستن جذاب میتونه باشه گرچه که خود این کتاب جدای از زندگینامه ایشون بودن با قلم جذاب ایشون و جملات پر از درس ایشون نوشته شده و این جذابیتش رو چند برابر میکنه 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.