جزئیات پست
1402/8/1 - 15:33

در نسخهی جدید بهخوان، شما میتوانید همهی دنبالشدههایتان را در یک نوار کنار صفحه ببینید.
یکی از اصلیترین اهداف طراحی این نوار این است که بتوانید همهی فعالیتهای کاربران را ببینید، بدون این که صفحهی اصلیتان شلوغ شود. همچنین میتوانید آخرین فعالیتهای یک کاربر خاص را نیز پیگیری کنید.
فرض کنید پنجاه نفر از کسانی که دنبال کردهاید هر کدام در دو روز گذشته ده فعالیت انجام دادهاند، پس پانصد فعالیت در صفحهی فیدتان آمده. حالا اگر در این مدت یکی دیگر از دنبالشوندههایتان که برای شما مهم است تنها یک فعالیت انجام داده باشد ممکن است نتوانید او را پیدا کنید یا اصلا متوجه نشوید که فعالیتی انجام داده. اینجاست که نوار کنار صفحه به کمکتان میآید.
وقتی یکی از دنبالشوندگانتان فعالیتی انجام دهد، تصویرش در نوار کنار صفحه بالا میآید. اگر روی تصویر پروفایل او در نوار کنار صفحه بزنید همهی فیدهایش برایتان نمایش داده شود و میتوانید مطمئن باشید که هیچ یادداشت، گزارش پیشرفت یا بریدهکتابی را از دست نمیدهید.
بهجز این ممکن است فعالیتی را فیلتر کرده باشید اما بخواهید آن را برای یک کاربر خاص ببینید؛ مثلا لایکهای یک کاربر. کافیست پروفایل او را از نوار کنار صفحه انتخاب کنید تا تمام فعالیتهایش در دو ماه اخیر برایتان نمایش داده شود. البته اگر کاربر در دو ماه گذشته فعالیتی نداشته باشد، آخرین فعالیتهای او همچنان نمایش داده خواهند شد.
امکان پنهان کردن این نوار نیز به زودی فراهم خواهد شد.
86 نفر پسندیدند.
28 نفر نظر دادند.نظرات
1402/8/1 - 16:22
مزایای این امکان ممکنه برای کسانی که دنبالشوندهی کمی دارند یا کمتر نظرات و فعالیت دیگران رو پیگیری میکنند مشخص نباشه اما برای افرادی که دنبالشوندههاشون زیاده خیلی کار رو ساده میکنه و باعث میشه مطالب مهم رو از دست ندن. پیشنهادتون دربارهی استوری رو حتما در آپدیتهای بعدی و برنامههای پیش رو درنظر میگیریم و اگر همسو با سیاستهای بهخوان بود اجرا میکنیم. ممنون که همراهمون هستید.🍀
1402/8/1 - 17:17
آخیش همین الان آپدیت کردم و واقعا خوشحالم که انقدر همه چیز مرتب شده... مرسی
1402/8/1 - 17:52
چقدر امسال پیشرفت کردید و این باعث خوشحالی هست. وقتی بهخوان الان رو با چیزی که در ابتدا باهاش آشنا شدم مقایسه میکنم تحسینتون میکنم. خدا قوت🌷
1402/8/1 - 18:06
چقدر خوبه که تو هر آپدیت پیشرفت خوب و کاربردی داره بهخوان. واقعا ممنونم.
1402/8/1 - 21:49
کاش این امکان باشه که نوار کناری رو با حرکت انگشت به سمت چپ ظاهر و به سمت راست پنهانش کرد !!اونوقت هروقت خواستیم نوار کناری نمایش داده میشه و همیشگی نیس . بازم از زحماتتون بسیار سپاسگزارم
1402/8/1 - 22:06
قابلیت خوبیه ولی من دوسش ندارم🙁 کاش میشد واسه وقتایی که بهش نیازی نیست پنهانش کرد
1402/8/1 - 23:39
فکر میکنم علت اینکه خیلی از کاربرا با این نوار مشکل دارن اینه که باعث شده کادر فعالیتها کوچیکتر(باریکتر) بشه. پس اگه نوار به صورت افقی بالای صفحه باشه، این مشکل حل میشه
1402/8/2 - 7:13
کاش میشد انتخاب کنیم کی باشه تو اون نوار کی نباشه😁 ولی از اومدنش من بسی خوشحالم چون گاهی میخواستم یکی رو چک کنم باید تا پروفایلش میرفتم و دونه دونه میگشتم تو پیجش .
1402/8/2 - 10:36
راه حل این که از فعالیت کسانی که برای ما مهم هستند باخبر بشیم ساده است. یک زنگوله در پروفایل هر کاربر قرار بدهید تا با فعال کردنش وقتی کاربر مطلبی ارسال میکنه به ما اعلان فرستاده بشه. برای جلوگیری از ارسال اعلان های زیاد هم میشه تنظیماتی قرار داد که کدام فعالیت فلان کاربر به ما اعلان بشه.
1402/8/2 - 14:20
من این نوار رو دارم ولی عکس پروفایل ها اندازه یک نقطه است در واقع هیچ چیز معلوم نیست فقط هست
1402/8/3 - 9:02
میشه لطفا مدل گوشیتون رو بفرمایید؟ و لطف کنید یک اسکرین شات از صفحهی اصلی اپ بگیرید و در پشتیبانی برامون بفرستید.
1402/8/3 - 14:10
درود برای من هم همینطور هست و فقط یک نقطه دیده می شه. به نظرم به خاطر مدل گوشی باشه. همهٔ چیزهای خوب برای گوشی های مدل بالاست نه تراکتورهای قدیمی ما! سپاس. 😅😉😃 من روی نقطه دستم رو نگه می دارم و اسم میاد و اگر خواستم روش کلیک می کنم و می رم مطالبش رو می بینم. فعلا چاره ای نیست.
1402/8/3 - 18:56
سلام خداقوت و ممنون. ولی کاش پروفایل دنبالهشوندهها بزرگتر از یه نقطه ریز بود که بتونیم تشخیص بدیم کی به کیه؟!
Bêhzad Muhemmedî
1402/8/1 - 16:05