جزئیات پست
1402/8/8 - 17:30

سلام
خب یه چند وقت نبودم به دو دلیل 1-شروع مدارس! 2-تنبلی!
ولی خب، بعد از چند وقت دوباره میخوام پست بنویسم!
امروز میخوایم در مورد روش چیدن کتابخانه ها صحبت کنیم
1-روش اول:براساس حروف الفبا:
روش اول اینجوریه که شما میاید کتابهاتون رو بر اساس حروف الفبا میذارین(چقدر توضیح خفنی!)
به نظرم این روش، روش خیلی خوبیه چون شما هیچ کتابیرو گم نمیکنید و هر کتابی رو که بخواین میتونین با یه نگاه سطحی پیدا کنین
2-روش دوم:براساس قد:
با جرئت میتونم بگم که این روش یکی از پر طرفدار ترین روش چیدن کتابه!
روش دوم اینجوریه که شما کتابهاتون رو بر اساس قد(از بلند به کوتاه) توی کتابخونتون میزارین
معمولا کتابهایی که اندازشون استاندارد نیست روی اعصاب افرادیه که این چینش رو استفاده می کنن
3-روش سوم:بر اساس ژانر(موضوع):
این روش اینجوریه که شما کتابهاتون رو بر اساس ژانر مرتب می کنید مثلا کتاب های کمدی یه ور عاشقانه یه ور رمان یه ور و...
4-روش چهارم:بر اساس ناشر:
این روش اینجوریه که کتاب ها بر اساس نشرشون چیده می شن یعنی مثلا کتاب های هوپا یه ور کتاب های پرتقال یه ور کتاب های مهرماه یه ور و..
5-روش پنجم:بر اساس هیچی!:
این روش روشی کاملا بی پایه و اساس است یعنی افرادی که از این نوع پیروی می کنند همینجوری کشککی کتاب ها رو میذارن توی کتابخونشون! جوری که حتی ممکنه کتابها به صورت افقی توی کتابخونه قرار بگیرن!
البته این سبک هم طرفدار های خودشو داره و همچین بی طرفدار هم نیست
6-روش ششم:غیره!:
این روش روشها، روشهایی هستن که خیلی معروف نیستن یا به ذهن من نرسیده
خب حالا شما روش چینشتون رو برای من کامنت کنید! تا ببینیم واقعا کدوم یکی از اینا طرفدار بیشتری داره!(اگر جزو غیره هستید روشتون رو توضیح بدید)
این هم از پست امروز! امیدوارم که از خوندنش لذت برده باشید!
یاعلی
خدانگهدار!
82 نفر پسندیدند.
43 نفر نظر دادند.نظرات
1402/8/8 - 18:39
کتاب های خوانده شده رو افقی در کناره چیدم و نخوانده ها رو به ترتیب ضخامت و قد چیدم در وسط 😊😊😊
1402/8/8 - 19:36
درود؛ من کتاب ها را بر اساس قطع و اندازه کنار هم می چیدم. البته آن روزها که قفسهٔ کتابخانه داشتم. الان حدود ۲ سال است که کتاب های مظلوم و ساکتم بی صدا و بدون اعتراض روی دو تا میز خوابیده اند روی هم. باز هم بر اساس اندازه تا سُر نخورند و آوار نشوند روی هم! مانا و تندرست باشید.
1402/8/8 - 20:53
من به ترتیب جذاب بودن و باحال بودن کتاب از نظر خودم میچینم ۳ طبقه از کتابخونه م اینجوریه و بالاترین طبقه بهترین کتابام رو توش داره اما پایین ترین طبقه یعنی طبقه چهارم رو کتاب های علمی و آموزشی کردم
1402/8/10 - 7:15
بر اساس ژانر میرن تو قفسه ها، بعد به ترتیب نشر و قد و اینا هرقفسه مرتب میشه
1402/8/11 - 13:02
طبقه های کتابخونه موضوعی ان اما داخل هر طبقه کتاب ها به ترتیب قد چیده میشن. نشرهایی هستن که کتاباشون هم قدن و من از این تریبون بهشون درود می فرستم. یکی از جالب ترین طبقه بندیایی که دیدم کتابخونه دختر خاله مه براساس رده بندی دیویی
1402/8/11 - 21:42
بر اساس قد،رنگ ، ژانر کتاب و نوع جلد جلد سخت هارو از جلد نرم ها جدا می کنم البته همیشه استثنا هایی لحاظ می کنم
1402/8/13 - 16:51
کشکی و الفبایی یعنی هر قفسه مال یک ناشر است و ناشران به ترتیب الفبا و هر قفسه به ترتیب طول
1402/8/13 - 16:54
من که با بحران کمبود جا برای کتاب ها مواجه هستم تنها اولویتم اینکه کتاب ها جوری چیده شن که هم سالم بمونن هم جا واسه کتاب های بعدی هم باشه😂 و البته سعی میکنم کتاب هایی که بیشتر دوستشون دارم رو دم دست بزارم
همون نصیب درسته داداش نصیب به معنای قسمت و تقدیره اما نسیب به معنای خویشاونده @Mohammad.kamyabi
مهتاب حیاتی
1402/8/8 - 19:05