خواندهام شور به پا کن: داستان یورگن کلوپ رافائل هونیگشتاین 3.0 1 به رنگ خدا: روایت زهرا همسر شهید عبدالمهدی مغفوری سیده زهره علمدار 5.0 0 مسئله شناخت مرتضی مطهری 4.3 6 نبرد جمل محمدبن محمد مفید 4.2 3 دیالمه محمدمهدی خالقی 3.7 7 انسان شناسی قرآن مرتضی مطهری 4.2 2 بیگانه آلبر کامو 4.0 219 فتنه تغلب: روایت هایی از متن و فرامتن فتنه ی 88 مصطفی غفاری 4.2 11 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 144 من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران رحیم مخدومی 4.3 9 پابرهنه در وادی مقدس: زندگینامه و خاطرات شهید سید حمید میرافضلی سید حمید میرافضلی 4.0 0 سفر سرخ نصرت الله محمودزاده 4.4 13 آخرین نماز در حلب: دو ویژگی جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر مومن دانشگر 4.4 3 طنز خمپاره ی خواب آلود: 14 داستان کوتاه اکبر صحرایی 5.0 0 دشمن شدید: جریان شناسی انحراف در تاریخ با محوریت یهود مهدی طائب 4.6 8 تکفیری مهدی دریاب 3.4 6 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپورجهرمی 3.8 96 مسئله حجاب مرتضی مطهری 4.4 11 خاتمیت مرتضی مطهری 4.6 6 اصل توجه به دشمن اصلی و عدم غفلت از او موسسه فرهنگی هنری قدر ولایت 0.0 0