در حال خواندن اخلاق الاشراف عبیدالله عبیدزاکانی 5.0 0 دارالمجانین سید محمدعلی جمالزاده 3.8 17 قهرمان کربلا زینب عایشه بنت الشاطی 5.0 0 برگردان روایت گونه شاهنامه فردوسی به نثر سیدمحمد دبیرسیاقی 4.4 14 داستان رستم و سهراب ( مجموعه داستان های شاهنامه ) پژمان فیروزبخش 4.4 2 شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی بر اساس نسخه مسکو و مقابله با نسخه ژول مول مجتبی مینوی 4.8 8 نثر کامل شاهنامه فردوسی عباس عطاری 4.0 0 مسخ و داستانهای دیگر فرانتس کافکا 3.7 93 حماسه سرایی در ایران: از قدیمیترین عهد تاریخی تا قرن چهاردهم هجری ذبیح الله صفا 5.0 1 گردآفرید سیمین غلامی 0.0 0 هزار و یک شب موسی فرهنگ رازی 0.0 0 هزار و یک شب موسی فرهنگ رازی 0.0 0 هزار و یک شب موسی فرهنگ رازی 0.0 0 کلیله و دمنه نیما مهدیکار 4.9 0 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 159 گیلگمش (بر اساس کهن ترین حماسه بشری) ایرج افشاری اصل 3.5 1 حرف هایی با دخترم درباره ی اقتصاد تاریخ مختصر سرمایه داری یانیس واروفاکیس 4.1 23 نظریه ریسمان دنیل رابینز 3.8 1 دانشکده های من ماکسیم گورکی 3.5 2 نفوس مرده نیکلای واسیلیویچ گوگول 4.1 16